Επιστρέφουν 2 αγαπημένοι χαρακτήρες στην 5η Season του FearTWD

Η 4η season του FearTWD έφερε κάποιες αναταραχές στον τρόπο που το κοινό έβλεπε την σειρά . Ωστόσο τα πρώτα νέα για την 5η Season δείχνουν πως ίσως υπάρχει σωτηρία για την σειρά.  Σύμφωνα με ανακοίνωση στην 5η Season θα δούμε ξανά δύο αγαπημένους χαρακτήρες που έχουμε να δούμε από την 3η season της σειράς . Ο λόγος για τον Daniel και τον Troy !

Η επιστροφή του Daniel είναι σχετικά αναμενόμενη ωστόσο έκπληξη αποτελει η είδηση ότι θα ξαναδούμε τον αγαπημένο Troy καθώς την τελευταία φορά που τον ειδαμε τον θεωρουσαμε νεκρό.
Επίσημη ανακοίνωση για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει δεν έχουμε ωστόσο θα μπορούσε ο Troy τελικά να είχε επιβιώσει από την επιθεση της Madison ή απλά πρόκειται να δούμε κάποιο Flashback με τον αγαπημένο χαρακτήρα. Ένας άλλος τρόπος που θα μπορούσε να φέρει η σειρά πίσω τον Troy ειναι η Althea και οι κασέτες της .

 Ίσως η Althea να είχε συναντήσει παλιότερα τον Troy και τώρα απλά μάθουμε για την συνάντηση τους μιας και όπως μάθαμε στο φινάλε της 4ης Season θα προσπαθήσουν να βρουν όσους είχε συναντήσει η Althea . Για ότι νεότερο θα ακολουθήσει ανακοίνωση. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.