Οι πιο σημαντικοί θάνατοι του 2018To 2018 ξεκίνησε με θάνατο και τελείωσε με θάνατο.. Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο χάσαμε αρκετούς ήρωες και μαζί θα θυμηθούμε τους πιο σημαντικούς..

9) Dr Carson


Πέθανε στο 8χ11 και ήταν ο γιατρός που πρόσεχε την εγκυμοσύνη της Maggie και όχι μόνο.. Πέθανε από τους Saviors και ενώ είχαν ξεφύγει από αυτούς.. πέθανε σαν ήρωας με τελευταία του παρέα τον Father Gabriel...

8) Tobin


Ο Tobin πέθανε στο 8χ13 και παρόλο τον μικρό του ρόλο ήταν ήδη 3 σεζόν στην σειρά..Έδειξε ενδιαφέρον για την Carol κει έδωσε πολλές μάχες για την Alexandria..Πέθανε από το μαχαίρι του Derek της ομάδας των Saviors όπου ήταν καλυμμένο με μολυσμένο αίμα ζόμπι..

7) Jared


O Jared ένας ψυχικά ανώμαλος Saviors πέθανε στο 8χ14 από μία ορδή ζόμπι με την βοήθεια του  Morgan..Σε κάθε του εμφάνιση προκαλούσε τους πάντες και πολύς κόσμος χάρηκε όταν φαγώθηκε από τα ζόμπι..

6) Gregory


O αντιπαθητικός πρώην ηγέτης του Hiltop πέθανε μετά από εντολή της Maggie αφού πρώτα προσπάθησε πολλές φορές να την βγάλει από την μέση..Η τελευταία του προσπάθεια ήταν και η σταγόνα που έφερε τον θάνατο του.. Κανείς δεν θα τον θυμάται..

5) Simon


o Υπαρχηγός του Negan βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του ίδιου του Negan σε μία σκηνή που θύμισε την ταινία Fight Club..Ήθελε να πάρει την αρχηγεία από τον Negan και το πλήρωσε με την ζωή του..

4) Arat


H Arat μας άφησε στο 9χ03 και ήταν μέλος των Saviors αλλά μετά την ήττα του Negan φαινόταν ότι θα γινόταν μέλος των κοινοτήτων, όλα αυτά όμωες μέχρι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι γυναίκες του Oceanside...Έτσι στο 3ο επεισόδιο έπεσε στα γόνατα και σκοτώθηκε με μία ατάκα.." No exceptions"...

3) Paul Jesus Monroe


Στο mid season finale της 9ης σεζόν χάσαμε και τον Jesus αφού η νέα απειλή που ονομάζεται Whisperers τον σκότωσε..Τουλάχιστον έπεσε μαχόμενος και σίγουρα θα μας λείψει...

2) Carl Grimmes


Στο 8χ09 είχαμε τον πρώτο μεγάλο θάνατο σε σχέση με το κόμικ...O Carl Grimmes πέθανε από το δάγκωμα ενός ζόμπι στην προσπάθεια του να σώσει έναν άγνωστο άνθρωπο..Ήταν κάτι σοκαριστικό αφού κανείς δεν περίμενε ότι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες τόσο της σειράς αλλά πολύ περισσότερο του κόμικ θα πέθαινε..Έτσι στο 9ο επεισόδιο μας άφησε ο γιος του Rick Grimmes..

1) Rick Grimmes


Εδώ δεν μπορείς να πεις και πολλά.. Στο 9χ05 o Rick Grimmes μπορεί να μην πέθανε ακριβώς αλλά εξαφανίστηκε με τέτοιο τρόπο που όπως είπαν όλα τα επίσημα χείλη της AMC, Angela Kang,Robert Kirkman και οι υπόλοιποι ο Rick Grimes δεν θα επιστρέψει στην σειρά..Χάθηκε στην προσπάθεια του να σταματήσει ένα κοπάδι από ζόμπι από το να φτάσει στις κοινότητες.. God Bless You Rick Grimes

Αυτοί ήταν οι πιο σημαντικές απώλειες του 2018 !!!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.