Χαρακτήρες που χάσαμε το 2018
Το 2018 φεύγει και μαζί του πήρε πολλους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς μας . Παρακάτω θα κάνουμε τον ετήσιο απολογισμό όσων χάσαμε μέσα στο έτος και ξεκινάμε :
Carl Grimes

Ένας θάνατος που ηρθε το πουθενά προκάλεσε οργή στο κοινό αλλά και τρομερές εξελίξεις και ανατροπές στην σειρά μας . Όταν αποκάλυψε το δάγκωμα του στο Mid Season Finale του 2017 οι Fans έκαναν ένα σωρό σενάρια για το πώς θα μπορούσε να γλυτώσει αλλά όπως έχουμε δει κανείς δεν γλιτώνει από τους βασικούς νόμους του Walking Dead.
Gavin

Ο Gavin ήταν ένας από τους Top Saviors ωστόσο πάντα φαινόταν λες και δεν ήθελε να κάνει ότι κάνει και ότι απλά αναγκάζεται για να καταφέρει με την σειρά του να επιβιώσει. Εάν ζούσε σίγουρα θα ήταν από τους Saviors που θα έμπαινε στην ομάδα μας.  Ωστόσο όταν με μια ομάδα από Saviors έκανε επίθεση στο Kingdom ο Henry δεν του χαρίστηκε καθόλου και τον σκότωσε.
Scavengers

Μια ομάδα που δεν γνωρίσαμε και πολύ καλά αλλά σίγουρα κρύβει πολλά μυστικά ! Όταν ο Simon πίστεψε πως η Jadis είχε προδώσει την συμμαχία τους με το Sanctuary δεν δίστασε να εκτελέσει όλη της την ομάδα . Δεν μπορούμε να πούμε πως ξέραμε πολλούς από αυτούς αλλά αποχαιρετούμε τον Brion και την Tamiel που από ότι φαίνεται ήταν και πιο κοντά στην Jadis.
Dr. Carson

Αν είσαι γιατρός στον κόσμο του Walking Dead τα ψωμιά σου είναι μετρημένα.  Μια κατάρα ακολουθεί όλους όσους είναι γιατροί και ο Carson δεν αποτέλεσε καμία εξαίρεση. Ο ίδιος πέθανε από Saviors όταν προσπάθησε με τον Gabriel να δραπετεύσουν από το Sanctuary.
Tobin

Ο καλουλης Tobin με το μηδενικό Screentime μας αποχαιρέτησε στην μάχη του Hilltop ακόμα ένα θύμα των Saviors . Ο θάνατος του ήταν ύπουλος καθώς κανείς δεν περίμενε πως οι Saviors θα χρησιμοποιούσαν μολυσμένα όπλα . Ένας απλός τραυματισμός και πάει ο Tobin ...
Jared

Ίσως η μεγαλύτερη ικανοποίηση της Season ! Ο πιο αντιπαθητικός Savior έγινε γεύμα για τους Walkers όσο παρακαλαγε τον Morgan για βοήθεια . Το κάρμα λειτούργησε σε αυτήν την περίπτωση.
Simon

Το δεξί χέρι του Negan που αποφάσισε να γίνει Negan στην θέση του Negan.  Ο Simon ήταν ένας τρελαρας και σίγουρα πρόσφερε ωραίες στιγμές στην σειρά μας ωστόσο όταν πήγε να προδώσει τον Negan εκείνος το ανακάλυψε και δημόσια "μονομάχησε" μαζί του σε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως . Νικητής βγήκε φυσικά ο Negan που στραγγάλισε με τα χεράκια του τον Simon ως παραδειγματική τιμωρία μπροστά στους Saviors
Και κάπως έτσι έκλεισε η 8η Season και πάμε στην 9η η οποία μέχρι στιγμής είχε αρκετές απώλειες αλλά όχι τόσους θανάτους (για την ώρα καθώς η συνέχεια προβλέπεται αιματηρή).
Gregory

Ο αντιπαθητικός και διπρόσωπος Gregory συνάντησε τον δημιουργό του στην πρεμιέρα της Season . Μετά από πολλές ευκαιρίες η Maggie δεν τον ανέχθηκε άλλο και τον εκτέλεσε κρεμοντας τον.  Μια πράξη και ένας θάνατος που συζητήθηκε αρκετά αλλά όπως σε κάθε τι που συμβαίνει στην σειρά έτσι και εδώ πάντα θα υπάρχουν δύο απόψεις.
Jesus

Η τελευταία απώλεια της σειράς για το 2018. Το πρώτο θύμα από τα χέρια των Whisperers έφυγε την στιγμή που θα είχε την μεγαλύτερη ανάπτυξη.  Οι αναγνώστες του Comic σίγουρα θα γνωρίζουν πως η τηλεοπτική μεταφορά του Jesus αδικήθηκε και δεν δόθηκε όση έμφαση χρειαζόταν ο χαρακτήρας.  Ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφερε να ξεχωρίσει γνωρίζοντας στην ομάδα μας τον νέο κόσμο που έχει αναπτυχθεί στις Season που πέρασαν.
Για το τέλος άφησα έναν θάνατο που αφορά την σειρά και τους Fans της αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται για τηλεοπτικό θάνατο . Το 2018 ήταν το έτος που μας άφησε ο αγαπημένος σε όλους Scott Wilson που εμείς γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως Hershel στην σειρά μας.  Ο ηθοποιός ήταν αγαπητός στο κοινό και τους συναδέλφους του και όλοι θα τον θυμούνται για την καλοσύνη και την ευγένεια που είχε .


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.