Οι 3 μεγαλύτερες στιγμές του 2018!Το 2018 ήταν μια δυνατή χρονιά για την σειρά μας, μια χρονιά γεμάτη έντονες συγκινήσεις, αποχωρήσεις αλλά και ευχάριστες στιγμές. Επιπλέον, μέσα στο 2018 υπήρξε αλλαγή και στην θέση του κεντρικού παραγωγού της σειράς, με την Angela Kang να αντικαθιστά τον Scott Gimple. Παρακάτω θα αναλύσουμε, κατά την άποψη μας πάντα, τις 3 μεγαλύτερες και όχι απαραίτητα ευχάριστες στιγμές για το 2018.Δηλαδή, από το 9ο επεισόδιο της 8ης σεζόν μέχρι το 8ο επεισόδιο της 9ης.


Η αποχώρηση του Rick

Η αποχώρηση του Rick από την σειρά, σίγουρα έχει θέση και στις καλύτερες σκηνές από την αρχή της! Όταν λέμε καλή βέβαια, εννοούμε  δυνατή και γεμάτη συναισθήματα. Ο Andrew Lincoln μετά από μια πορεία 9 ετών στην σειρά, αποφάσισε να αποχωρήσει. Στο 5ο επεισόδιο της 9ης σεζόν ο Rick, όντας βαριά τραυματισμένος και βλέποντας παραισθήσεις, ανατινάζει την γέφυρα με τους walkers. Οι αγαπημένοι του τον είδαν για τελευταία φορά εκεί! Εμείς όμως τον βλέπουμε να καταλήγει έξω από έναν ποταμό και από εκεί να τον σώζει η Jadis/Anne βάζοντας τον σε ένα ελικόπτερο. Ο χαρακτήρας θα επιστρέψει τα επόμενα χρόνια, σε μια σειρά ταινιών για το The Walking Dead! Το θετικό είναι πως με την φυγή του Rick, αρκετοί χαρακτήρες έχουν πλέον πιο πολύ τηλεοπτικό χρόνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για rick grimes season 9


Ο θάνατος του Jesus/ Η άφιξη των Whisperers

Το νέο κεφάλαιο της σειράς ακούει στο όνομα Whisperers. Μας συστήθηκαν σε 2 διαφορετικές σκηνές. Μία, όταν περνάνε ψιθυρίζοντας δίπλα από τον Eugene και την Rosita, που τους θεωρούν walkers! Η δεύτερη σκηνή είναι με τον σοκαριστικό θάνατο του Jesus. Μια δυνατή και τρομακτική σκηνή, που δείχνει που μπορούν να φτάσουν οι νέοι κακοί της σειράς. Μαζί τους, επανήλθε στην σειρά το στοιχείο του θρίλερ που τόσο έλειψε! Για να φοβηθούμε ακόμα πιο πολύ τους Whisperers, έπρεπε να "φύγει" κάποιος σημαντικός χαρακτήρας, παρόλο που δεν είχε αρκετό τηλεοπτικό χρόνο. Αυτός, δυστυχώς ήταν ο Jesus! Πλέον οι Whisperers θα είναι οι νέοι μεγάλοι villains της σειράς!


Σχετική εικόνα


Το τέλος του πολέμου με τους Saviors

Στο τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν, μετά από μία σεζόν πολέμου, οι Saviors ηττούνται! Η ζωή του Negan, ήταν στα χέρια του Rick. Αλλά ο Rick αποφάσισε να του χαρίσει την ζωή, πιστεύοντας πως έτσι θα δημιουργούσε έναν πολιτισμό. Αυτό που έλειπε δηλαδή από την σειρά. Η απόφαση αυτή επηρέασε τις σχέσεις του με την Maggie περισσότερο, καθώς δεν ήθελε να βλέπει ζωντανό τον φονέα του άντρα της, και λιγότερο με τον Daryl! Η ουσία είναι πως ένα ψυχοφθόρο κεφάλαιο για την ομάδα μας, αυτό με τους Saviors, έληξε αλλά με απώλειες...

Σχετική εικόνα

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις, ο καθένας μας μπορεί να έχει διαφορετικές επί του θέματος. Αν μιλούσαμε για τις 4 και όχι τις 3 καλύτερες στιγμές του 2018, θέση θα είχε και ο θάνατος του Carl. Σίγουρα η στιγμή αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μη εκτέλεση του Negan και στην δημιουργία ενός νέου πολιτισμού, όπως ήθελε ο ίδιος ο Carl! Η αποχώρηση του ήταν άλλη μια στενάχωρη στιγμή για την σειρά. Από τις πολλές της!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.