Ανασκόπηση 8x09-8x16
Σε αυτό το άρθρο θα θυμηθούμε όσα συνέβησαν στο δεύτερο μέρος της 8ης σεζόν,για να μην ξεχνιόμαστε.

Σεζόν 8,επεισόδιο 9:


Ο Κάρλ έχει δαγκωθεί από ζόμπι,η Αλεξάντρια καίγεται,και εμείς ζούμε τις τελευταίες στιγμές του.

Σεζόν 8,επεισόδιο 10:

Το γκρουπ μας ξεκινάει για το Χίλτοπ χωρίς τον Ρίκ προς το παρών,και ταυτόχρονα ο Simon αγνοεί παντελώς τις διαταγές του Negan  και σκοτώνει όλους τους garbage people.Σεζόν 8,επεισόδιο 11:


Στο ταξίδι τους προς το Χίλτοπ,το γκρουπ μας συναντάει δυσκολίες στον βάλτο,αλλά και με κάποιους saviors,τελικά ο Dwight τους γλυτώνει,και πάει πίσω με τους saviors ενώ το γκρουπ μας φτάνει στο Χίλτοπ.

Σεζόν 8,επεισόδιο 12:


Το χίλτοπ δέχεται την επίσκεψη της Georgie ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται για την επίθεση των saviors,ο Ρικ έρχεται αντιμέτωπος με τον Negan και έχουμε μια από τις πιο ωραίες σκηνές της σειράς.

Σεζόν 8,επεισόδιο 13:


Ο Simon κάνει πραξικόπημα και παίρνει την ηγεσία και τους saviors που είναι μαζί και κάνουν επίθεση στο Hiltop,ακολουθούν οι τραυματισμοί με τα μολυσμένα όπλα και η υποχώρηση των Saviors.

Σεζόν 8,επεισόδιο 14:


Ο Χένρι χάθηκε και τον ψάχνουν ενώ ταυτόχρονα ο Ρίκ και ο Μόργκαν ψάχνουν τους Saviors που έχουν μείνει στο δάσος μετά την απόδραση τους από το Hiltop.

Σεζόν 8,επεισόδιο 15:


Ο Άαρον προσπαθεί ακόμα να πείσει το Oceanside να συμμετάσχει στον πόλεμο μαζί τους,την στιγμή που η Ροζίτα με τον Ντάρυλ προσπαθούν να απαγάγουν και να φέρουν πίσω των Γιουτζίν,ο τελευταίος δραπετεύει.


Σεζόν 8,επεισόδιο 16:

Οι κοινότητες μας ενώνονται για να πολεμήσουν μια τελευταία φορά τους saviors,ο Negan φέρνει μαζί του όλες τις δυνάμεις του,αλλά τελικά την πατάει εξ'αιτίας ενός σχεδίου του Γιουτζίν.Στην συνέχεια ο Ρίκ καταφέρνει και κερδίζει τον Negan και ο πόλεμος τελειώνει.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.