Θα έχουμε μια νέα φιλία στην συνέχεια της σειράς
Μετά την αποχώρηση του Rick Grimes από τη σειρά, το κοινό αναρωτήθηκε αν η σχέση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτόν και τον Negan στα comics θα μεταφερόταν και στη σειρά.
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν θα αλλάξει η πλοκή, παρά μόνο ο πρωταγωνιστής με τον οποίον θα δημιουργηθεί η σχέση που περιμένουμε αφού στα comics ο Negan αναγκάζεται να συμμαχήσει με την Alexandria απέναντι στους whisperers. Αρκετοί fans αλλά και ο Jeffrey Dean Morgan φαίνονται ενθουσιασμένοι με το σενάριο ότι τη θέση του Rick θα πάρει ο Daryl Dixon.


Η Angela Kang δήλωσε:

 "Ανυπομονώ να δω την αντίδραση των θεατών αφού δουν τι θα συμβεί, επειδή πιστεύω ότι ο Negan είναι ένας πολύ μπερδεμένος χαρακτήρας. Ξέρουμε μέχρι που είναι ικανός να φτάσει για να υπερισχύσει, είδαμε ότι μπορεί να δημιουργήσει μία φιλική σχέση, όπως και έκανε με την Judith Grimes, αλλά τον έχουμε δει και στα χειρότερα του όταν πίστευε ότι έχει χάσει τα πάντα. Όλα αυτά λοιπόν αποτελούν κομμάτια της ιστορίας του που συνεχίζεται και έχει να μας προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες ανατροπές τώρα που είναι και πάλι ελεύθερος."

Προσωπικά πιστεύω ότι μία φιλική σχέση ανάμεσα στον Daryl και τον Negan δεν μπορεί να υπάρξει αφού ο Daryl δεν φαίνεται πρόθυμος να ξεχάσει τις βάρβαρες δολοφονίες του Glenn και του Abraham. Όμως σίγουρα θα υπάρξει μία συμμαχία και πιστεύω ότι η Judith, που ήδη είδαμε την δύναμη της επιρροής της θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή, ίσως αυτός να είναι και ένας από τους πολλούς λόγους που έγινε το χρονικό άλμα των 6 χρόνων.Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.