Θα ξαναδούμε τον Dwight ;7μιση χρόνια έχουν περάσει από τότε που είδαμε για τελευταία φορά τον Dwight. Στο finale της 8ης σεζόν, ο Daryl είπε στο πρώην δεξί χέρι του Νegan να πάει να βρει την γυναίκα του και να μην ξαναεπιστρέψει (αλλιώς θα τον σκοτώσει). Ο Dwight αμέσως γύρισε στο παλιό του σπίτι και βρήκε ένα γράμμα της Sherry που έλεγε "Ταξίδι του μέλιτος για πάντα." Όσο αισιόδοξο κι'αν ακούγεται αυτό, 7μιση χρόνια είναι αρκετά στον κόσμο της αποκάλυψης. Μπορεί ο Dwight να είναι ακόμα ζωντανός; Ο Austin Amelio μίλησε σχετικά με την κατάσταση του χαρακτήρα του στο περασμένο Walker Stalker του New Jersey.
Δεν είναι νεκρός. Αυτό μπορώ να πω μόνο... είναι ζωντανός. Είναι ζωντανός κάπου εκεί έξω. Νομίζω ότι βρίσκεται εκεί που είπε ότι θα πάει, να προσπαθήσει να βρει την γυναίκα του και να είναι ένας μοναχικός ταξιδιώτης στον δρόμο.

Στα comics, ο Dwight γίνεται αρχηγός των Saviors μετά τον πόλεμο και στην συνέχεια πηγαίνει στο group μας, στην Alexandria. Άρα, με τους Saviors να έχουν αφανιστεί από την σειρά και τον Rick να έχει φύγει κάπου μακριά με το ελικόπτερο, οποιαδήποτε επιστροφή του Dwight θα ήταν μια νέα ιστορία.
Υπάρχει το comic, υπάρχει η ιστορία της Sherry, υπάρχει το ότι εγώ είμαι με την ομάδα στην Alexandria. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει αλλά έχω εμπιστοσύνη στου σεναριογράφους. Κάνουν μια εξαιρετική δουλειά και είμαι σίγουρος πως θα με έφερναν πίσω με έναν απίθανο τρόπο.
Αποτέλεσμα εικόνας για walking dead dwight comic

Όταν ο συντονιστής του Walker Stalker ευχαρίστησε τον Amelio που βρίσκονταν στο panel παρόλο που δεν βρίσκεται στην σειρά πλέον, εκείνος απάντησε, "Δεν ξέρουμε αν είμαι εκτός της σειράς." Φαίνεται πως το ερώτημα δεν είναι το αν θα επιστρέψει, αλλά το πότε!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.