Η παραγωγός της σειράς μας σχεδιάζει την επιστροφή της Maggie στην 10η σεζόν!


Η Angela Kang σχεδιάζει να φέρει πίσω την Maggie στην 10η σεζόν! Στην πραγματικότητα, η παραγωγός είναι τόσο σίγουρη πως η Lauren Cohan επιστρέφει στον ρόλο της, που έχει την έχει συμπεριλάβει στο σενάριο της 10ης σεζόν!

Συγκεκριμένα, η Angela Kang ανέφερε:

Ελπίζουμε πως θα επιστρέψουμε στην ιστορία της Maggie την 10η σεζόν! Η Lauren και εγώ μιλούσαμε για διάφορα πράγματα και θα κανονίσουμε μια συζήτηση από κοντά. Αλλά το group της Georgie είναι σίγουρα κάπου εκεί έξω και έχω μια ιδέα για το τι πρόκειται να κάνουν. Ίσως κιόλας να αποτελούν μέρος του "σύμπαντος" του The Walking Dead. Αυτό αφορά τον Scott Gimple αλλά θα δούμε πως θα δουλέψει! Ο Scott ελέγχει όλα τα μέρη του σύμπαντος και βεβαιώνεται πως κάποια πράγματα δεν έρχονται σε αντίθεση με άλλα! Για παράδειγμα, ήρθε την προηγούμενη χρονιά και είπε, "Λοιπόν, πρέπει να αφήσω εκτός σεναρίου τον Rick και πρέπει να τον πάρει ένα ελικόπτερο, από αυτά που έχουμε δει στην σειρά!
Η Kang δεν μπορούσε να αποκαλύψει το σχέδιο πίσω από την φυγή της Maggie, αλλά το σύμπαν της σειράς ίσως είναι ένας παράγοντας.
Σκεφτόμαστε πολλά που μπορεί να συμβαίνουν στον κόσμο γύρω από τους χαρακτήρες μας και στο πως διασταυρώνονται αυτά με την σειρά. Αυτό είναι ένα κομμάτι για το οποίο μιλάμε αυτόν τον καιρό!

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για lauren cohan angela kang
Παρόλο που δεν είναι επίσημο πως η Cohan θα επιστρέψει την 10η σεζόν, η Kang δεν έχει σενάριο για το ενδεχόμενο που η Cohan δεν θα επιστρέψει τελικά.
Είναι αστείο, στην σειρά το κάνουμε αυτό χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι συνθήκες. Συχνά ψάχνουμε πολλά μονοπάτια πριν αποφασίσουμε κάτι, αλλά αυτήν την στιγμή δουλεύουμε την ιδέα πως η Cohan θα επιστρέψει. Σίγουρα έχουμε μιλήσει γι'αυτό αλλά θα δούμε!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.