Ο Michael Cudlitz κριτικάρει την αρχηγία του Rick !
Ο πρώην ηθοποιός της σειράς μας, ο Michael Cudlitz, που υποδύθηκε τον στρατιωτικό Abraham Ford και σκηνοθέτησε το 9x07, αστειεύτηκε πρόσφατα στο Walker Stalker Con της Atlanta για τον θάνατο του χαρακτήρα του. Μιλώντας σε ένα πλήθος fans, ο Cudlitz τόνισε πως ο Negan έπρεπε να εκτελέσει τον Rick αντί για τον Abe.
Ας είμαστε ειλικρινείς, αν ο Negan σκότωνε κάποιον άλλον εκτός από εμένα και εγώ είχα την επιλογή, θα έλεγα τον Rick. Γιατί πόσοι άνθρωποι θα σκοτώνονταν εξαιτίας αυτού του μα...κα;
Ο Cudlitz συνέχισε λέγοντας πως η ιστορία του All Out War θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν, όταν ο Rick έφερε τον στρατό του στο Sanctuary και με κάποιον τρόπο δεν σκότωσε τότε τον Negan.

Έχω ένα σχέδιο, ας πάμε εκεί που είναι όλοι οι Saviors με 500 όπλα, ας τους αφήσουμε να προχωρήσουν άοπλοι στο μπαλκόνι του και ας πυροβολήσουμε τα παράθυρα από πάνω τους. Ξέρετε όλοι πως το σχέδιο δεν ήταν καλό! Μα ο Negan ήταν ακριβώς εκεί! Έξω από την πόρτα. Ούτε καν κρυφοκοίταζε!
Φυσικά και ο Cudlitz έκανε πλάκα. Λίγο μετά από το γεγονός αυτό, ο Cudlitz έκανε το παρακάτω tweet:
Παρόλο που δεν είναι γνωστό αν ο Cudlitz αναφέρεται στα σχόλια που εισέπραξε σχετικά με αυτά που είπε στο Walker Stalker Con, καλό είναι να μην παίρνουμε στα σοβαρά κάποια αστεία των ηθοποιών. Πέρα από την πλάκα όμως, ο Rick πιθανότατα έπρεπε να εκτελέσει ή να φυλακίσει τον Negan νωρίτερα απ'ότι το έκανε!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.