Ο Tom Payne αρραβωνιάστηκε !Ο Tom Payne αρραβωνιάστηκε με την 29χρονη κοπέλα του από την Σουηδία, την Jennifer Akerman.

Ο 35χρονος ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα στο The Talking Dead, την εκπομπή που προβάλλεται μετά το The Walking Dead. Λίγο μετά δηλαδή το τεράστιο σοκ με τον θάνατο του Jesus! Ήταν ένα επεισόδιο για τον Payne, διαφορετικό από τα άλλα! Όμως, κατάφερε να επισκιάσει τα νέα για τον χαρακτήρα του ανακοινώνοντας κάτι πολύ όμορφο, τον αρραβώνα του! Σύντομα δηλαδή θα τον δούμε και γαμπρό!

Η Jennifer Akerman, είναι μια Σουηδέζα τραγουδίστρια. Η 29χρονη καλλονή είναι αδερφή της ηθοποιού Malin Akerman. Φαίνεται πως ο Payne θα έχει άπλετο χρόνο, μιας και είναι πλέον εκτός σειράς, για να διοργανώσει τον γάμο μαζί της!

Bittersweet: Walking Dead star Tom Payne announced that he is engaged to Swedish singer Jennifer Akerman on the same night his character was killed off the show; seen in March

Ο Payne υποδυόταν τον Jesus από την 6η σεζόν και η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο mid-season finale. Σχετικά με τον θάνατο του χαρακτήρα του, ανέφερε πως πληροφορήθηκε γι'αυτόν λίγες βδομάδες πριν γυριστεί!
Πήρα μια κλήση, ένα επεισόδιο πριν και αμέσως το είπα στην κοπέλα μου τότε και πλέον αρραβωνιαστικιά μου.
O Jesus, ένας ήρεμος χαρακτήρας, έζησε αρκετά σε μια σειρά γνωστή για τις μη υποχρεώσεις που έχει προς τα μέλη του cast της σχετικά με το ποιος ζει και ποιος όχι!

Gone: His character, Jesus, met his end after a six season stint on the zombie drama
Τις τελευταίες σεζόν η σειρά έχασε αρκετούς θεατές όσο η πλοκή έδινε περισσότερο χρόνο στους κακούς παρά στους αγαπημένους μας χαρακτήρες!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.