Τα πρώτα λεπτά του 9.09
Η AMC κυκλοφόρησε το πρώτο ενάμισι λεπτό της mis-season πρεμιέρας της 9ης σεζόν!

Το επεισόδιο ονομάζεται "Adaption". Η επίσημη περίληψη του είναι η εξής: "Η πρόσφατη απώλεια δικού τους ανθρώπου, ενώνει τις κοινότητες. Νέοι ηγέτες βγαίνουν μπροστά όταν μια επικίνδυνη και ανατριχιαστική απειλή εμφανίζεται. Ένας κρατούμενος που απέδρασε επισκέπτεται το παρελθόν του."

Παρακάτω το βίντεο!


Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το επεισόδιο θα ξεκινήσει από το σημείο που μας άφησε το 8ο. Ο σοκαριστικός θάνατος του Jesus κρατάει αναστατωμένη την ομάδα και ο ηγέτης του Hilltop κείτεται στο έδαφος χωρίς ίχνος ζωής αφότου μαχαιρώθηκε από έναν Whisperer. Εντω μεταξύ, η ομάδα αναλογίζεται τι συνέβη, καθώς αυτοί που θεωρούνταν walkers, τώρα κουβαλάνε όπλα και αντιστέκονται.

Ένα πολύ σκοτεινό ξεκίνημα για το 2019 μας δείχνει τι θα ακολουθήσει.

Η Angela Kang, παραγωγός της σειράς, στοχεύει να κρατήσει έναν σταθερό και ενδιαφέρον ρυθμό.
Η ιστορία των Whisperers είναι μια από τις αγαπημένες μου από τα comics. Αυτή η ιστορία κυκλοφόρησε στα comics μόλις άρχισα να δουλεύω στην σειρά. Κυριολεκτικά παίρναμε τα τεύχη στο γραφείο, τα διαβάζαμε και λέγαμε, 'Τι κάνει; Τι συμβαίνει; Μπορεί να γίνεται αυτό;'  Και τότε η απάντηση που πήραμε ήταν πολύ πιο περίεργη απ'ότι περιμέναμε.
Με τον θάνατο του Jesus, συνέχισε αυτήν την ανατριχιαστική αίσθηση που υπάρχει στην 9η σεζόν. Όμως θα πρέπει να αλλάξει την ιστορία από τα comics καθώς αρκετοί χαρακτήρες από εκεί δεν είναι πλέον ζωντανοί στην σειρά.
Έχει πολύ πλάκα αυτό, που θα πρέπει να εμβαθύνουμε. Είμαι ενθουσιασμένοι για όσους δεν ξέρουν την εξέλιξη της ιστορίας και θα βλέπουν τις ανατροπές να ξετυλίγονται.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.