Η Angela Kang δίνει στοιχεία για την Alpha και τον Beta!


Οι νέοι μεγάλοι κακοί της σειράς, οι Whisperers, είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από όλους τους προηγούμενους. Είδαμε την βαρβαρότητα τους όταν στο Mid-Season Finale ένας τους δολοφόνησε τον Jesus. Εκείνος ήταν ένας απλός "μαθητευόμενος" τους, η πραγματική απειλή είναι οι αρχηγοί τους, η Alpha και ο Beta που θα τους συναντήσουμε στο δεύτερο μισό της 9ης σεζόν. Η Angela Kang πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη σχετικά με τους ηγέτες των Whisperers και τι σημαίνει η άφιξη τους στην σειρά.
Θα βρούμε την υπέροχη Samantha Morton ως Alpha και τον Ryan Hurst ως Beta, όσο η ομάδα μας παλεύει για να αντιμετωπίσει μια απειλή που καμία σχέση δεν έχει με τις προηγούμενες και με αντίπαλους με τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ο τρόπος που η Alpha σκέφτεται και πράττει. Αυτό που είναι ενδιαφέρον γι'αυτούς είναι πως για να βάλεις το δέρμα ενός νεκρού και να περπατάς ανάμεσα σε walkers, αυτό το κάνει μόνος ένας συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου.
Η Kang τόνισε την σημασία της ορθής μεταφοράς των Whisperers από το comic του Robert Kirkman. 
Είναι μια εκπληκτική ιδέα από τα comics και εμείς εμβαθύνουμε σ'αυτήν. Πρέπει να έχεις βάρβαρη φιλοσοφία για να πιστεύεις πως δεν αξίζει καν να είσαι κάτι που να θυμίζει σε άνθρωπο, έτσι όπως εμείς τον ξέρουμε. Νομίζω πως αυτό τους φέρνει απέναντι από την ομάδα μας όσο εκείνη προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτισμό. Οι Whisperers δεν δίνουν καν σημασία στην δημιουργία πολιτισμού και αυτό είναι κάτι αρκετά επικίνδυνο για τους δικούς μας.
Άρα τι να περιμένουμε από την άφιξη της Samantha Morton;
Είναι υπέροχη. Έχω μείνει έκπληκτη από τα πράγματα που κάνει και λέω από μέσα μου 'Αυτά είναι πολύ καλύτερα απ'ότι φανταζόμουν πως μπορεί να κάνει αυτή η γυναίκα.' Είναι τόσο ενδιαφέρουσα και βαθυστόχαστη ηθοποιός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε. Όλο το cast και το επιτελείο την λατρεύει. Είναι πολύ όμορφη παρουσία και αρκετά σοβαρή με αυτό που κάνει, με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό που κάνει το εννοεί. Είναι υπέροχη.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.