Ο Austin Amelio σχολιάζει το crossover με το FearTWD!


Ο Austin Amelio, αλλιώς Dwight, μιλάει για το γεγονός ότι ο χαρακτήρας του θα περάσει μια βόλτα από το FearTWD, σε ένα convention στην Νέα Ορλεάνη:

"Έχω μια σταθερή δουλειά και δουλεύω με υπέροχους ανθρώπους. Υπάρχουν τόσες πολλές αναμνήσεις που μπορούν να επεκταθούν και παραπάνω. Για κάποιον λόγο ο Dwight, είναι ευλογημένος και από τους δύο κόσμους. Κατάφερα να δουλέψω με τους χαρακτήρες της Alexandria και με τους Saviors. Τώρα θα συνεργαστώ με τους ανθρώπους του FearTWD. Μετά από έναν χρόνο και δύο μήνες που κρατούσα πολύ καλά το μυστικό, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να δουλέψω με όλους στο σύμπαν. Νιώθω ευλογημένος! (στην τοποθεσία FearTWD??? Σόρρυ ήταν εκεί το αστείο δεν μπορούσα να μην το κάνω)."

Τελευταία φορά που είδαμε τον Dwight, ξεκίνησε προς την αναζήτηση της συζύγου του, Sherry.
"Θα προσπαθήσει να βρει την Sherry. Είναι ζωντανός! Μισεί τον Negan, αγαπάει την γυναίκα του. Οπότε θα προσπαθήσει να βρει την γυναίκα του."

Όσον αφορά το FearTWD, όπως είδαμε, η πλοκή θα ακολουθεί τις κασέτες της Al ως οδηγό για την αναζήτηση νέων ατόμων, ατόμων που συνάντησε η Al. Έχουν μια μεγάλη αποστολή με σίγουρα πολλά εμπόδια.

Μήπως ο Dwight θα είναι ένα από αυτά; Ή μήπως είναι άνθρωπος στις κασέτες της Al; Τι λέτε;

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.