Οι αφανείς ήρωες της σειραςΣας έχει τύχει ποτέ να βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά και να βλέπετε ένα γνώριμο πρόσωπο αλλά να μην ξέρετε το όνομα του;
Ναι,και μένα.
Συγκεκριμένα,σε όλες τις σειρές και ταινίες υπάρχουν οι λεγόμενοι κομπάρσοι,και μερικοί από αυτούς εμφανίζονται συχνά.
Ένας από αυτούς είναι και στην δική μας σειρά,συγκεκριμένα από την 6η σεζόν,σε πιο πολλές δηλαδή σεζόν από τον Shane.
Το όνομα αυτού Scott.


Δεν εμφανίζεται συχνά,δεν μιλάει συχνά,αλλά όταν η Alexandria χρειάζεται να πάει να πολεμήσει,ο Scott είναι εκεί,εδώ και 4 σεζόν.
Στατιστικά,ο Scott είναι στην σειρά μας χρονικά πιο πολύ από τον Dale,τον T-Dog τον Governor και τον Shane.
Ένα από τα ενδιαφέρον στοιχεία για τον πολεμιστή μας,Scott,είναι ότι είναι ο σύζυγος της Sonequa Martin-Green aka την αγαπημένη μας Sasha.
Επίσης εδώ να αναφέρουμε ότι στο πρώτο επεισόδιο που εμφανίστηκε για λίγο παραπάνω χρόνο τραυματίστηκε(στην σειρά) στο γόνατο από σφαίρα άλλου Αλεξανδριανού.


Ο χαρακτήρας μας πέρασε μερικά επεισόδια στο ιατρείο αλλά η γιατρός μας η Denise του έκανε μια επέμβαση και ο ίδιος σώθηκε.
Τον Scott δεν τον είδαμε άλλο εκείνη την περίοδο μέχρι το επεισόδιο που ο Negan εμφανίστηκε στην Alexandria για πρώτη φορά και ξεκινάει να παίρνει τα πάντα.
Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι κατά την διάρκεια του All Out War ο γνώριμος κομπάρσος μας ήταν πάντα εκεί και πολεμούσε περήφανα για την Alexandria.
Τώρα η τελευταία σκηνή που είδαμε τον Scott ήταν στο τελευταίο επεισόδιο του Rick,στο οποίο εμφανίστηκε για μια στιγμή και ανέφερε στην Michonne ότι η Maggie ήρθε στην Alexandria για τον Negan.Πλέον γνωρίζετε το όνομα ενός από τους αγαπημένους μας κομπάρσους και λίγα πράγματα για αυτόν,good thing.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.