Μια από τις πιο αιματηρές στιγμές του Comic έρχεται στην σειρά !Η σειρά μας επιστρέφει σε λιγότερο από έναν μήνα και η νέα μεγάλη απειλή έχει ήδη αποκαλυφθεί και ακούει στο όνομα Whisperers ! Πολλά έχουμε γράψει για αυτήν την ομάδα και με μια μικρή περιήγηση στο σαιτ μας θα μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτούς . Οι whisperers είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές που η ομάδα μας θα πρέπει να αντιμετωπίσει και για αυτό ευθύνεται το γεγονός ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και Walkers αλλά και ανθρώπους οι οποίοι για ακόμα μια φορά θα είναι το πραγματικό κακό της ιστορίας.  Συγκεκριμένα η αρχηγός τους η Alpha είναι μια ψυχρή γυναίκα που απολαμβάνει την εξουσία και σκοτώνει για ευχαρίστηση και για να περάσει τα δικά της μυνήματα.  Παρακάτω ακολουθούν Spoilers από το Comic που πρόκειται να μεταφερθούν και στην σειρά.  Στο Comic λοιπόν η Alpha ευθύνεται για ένα τεράστιο μακελειό. Η ίδια τρυπώνει στο φεστιβάλ που οργανώνει το βασίλειο και θα καταφέρει να σκοτώσει αρκετούς κατοίκους από όλες τις κοινότητες που βρίσκονται εκεί για το "event" αυτό.  Σκοτώνει 11 άτομα με σημαντικότερα από αυτά τους Ezekiel και Rosita .
ΠΡΟΣΟΧΉ ! Η σειρά μας πάρα πολλές φορές έχει αλλάξει τα γεγονότα του Comic οπότε ο θάνατος του βασιλιά και της Rosita δεν είναι προκαθορισμένοι .


Η Alpha όχι απλά τους σκοτώνει αλλά τους παίρνει τα κεφάλια και τα παλουκωνει σε πασσάλους τους οποίους χρησιμοποιεί σαν σύνορα . Σε συνάντηση της με τον Rick του λέει πως έχει θέσει τα σύνορα και πως αν τα περάσουν θα υπάρξουν συνέπειες.  Αργότερα οι χαρακτήρες μας ανακαλύπτουν τα σύνορα με τους πασσάλους και τα κεφάλια των αγαπημένων τους προσώπων .

Σχετικά με την σειρά τώρα ! Εννοείται πως αυτή η σκηνή έρχεται... Συγκεκριμένα στο Finale της Season θα αποκαλυφθούν τα θύματα της Alpha που θα οριοθετήσουν τα σύνορα των κοινοτήτων μας με τους Whisperers . Την λίστα των ατόμων που θα πεθάνουν δεν την έχουμε για την ωρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι γύρω από τους πασσάλους είχαν ρίξει και ψεύτικο χιόνι οπότε μπορούμε να πούμε πως Winter is Coming (και στο Walking Dead).  Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε ένα από τα θύματα των πασσάλων οπότε μείνετε μαζί μας γιατί η συνέχεια προβλέπεται εκρηκτική !
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.