Η πορεία του Eugene έως τώρα!


Σχετική εικόνα


Ο Eugene Porter είναι ένας αρκετά ενδιαφέρον χαρακτήρας αλλά και συνάμα παρεξηγημένος. Για να τον καταλάβουμε, πρέπει να σκεφτούμε πως ο καθένας για να επιβίωνε θα έκανε τα πάντα! Είναι ιδιαίτερα ευφυής, με επιστημονικό και μερικές φορές ακαταλαβίστικο λεξιλόγιο και με αίσθηση του χιούμορ. Σίγουρα δεν αποτελεί και τον πλέον γενναίο χαρακτήρα της σειράς, αλλά η εξέλιξη του στην διάρκεια των σεζόν που τον βλέπουμε, είναι αξιοσημείωτη!

Ας δούμε μερικά σημαντικά σημεία της πορείας του μέχρι του mid-season finale της 9η σεζόν!

4η σεζόν

Τον πρωτοβλέπουμε παρέα με τον Abraham και την Rosita στο 10 επεισόδιο να συναντάνε τον  Glenn και την Tara! Μαθαίνουμε πως είναι ένας επιστήμονας με απόρρητες πληροφορίες, που σκοπεύει να τελειώσει την πανδημία των zombie και πως έχει έρθει σε επαφή με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ζητώντας να τον μεταφέρουν στην Washington! Βέβαια όλοι μας είχαμε την απορία για το μαλλί του!5η σεζόν

Φτάνει η ώρα που αποκαλύπτει στην ομάδα πως δεν έχει θεραπεία για την πανδημία και πως είπε ψέμματα απλά για να επιβιώσει! Όπως ήταν λογικό, αυτό προκάλεσε το ξενέρωμα των υπολοίπων, και ιδιαίτερα του Abe, που τον φιλοδώρησε με τρεις μπουνιές! Στο τέλος της σεζόν οι δύο άνδρες ζητάνε συγγνώμη ο ένας στον άλλον, ο δε Abe επειδή τον χτύπησε άσχημα και ο δε Eugene επειδή είπε ψέμματα για την θεραπεία. Μέσα σε όλα αυτά προλαβαίνει να γίνει και badass σκοτώνοντας πολλούς walkers ρίχνοντας τους νερό από ένα πυροσβεστικό!6η σεζόν

Βλέπουμε σιγά σιγά να καταφέρνει να καταπολεμήσει την φοβία του με του walkers και να γίνεται γενναίος. Βέβαια αυτό δεν τον βοηθάει στον να μην πιαστεί όμηρος από τον Dwight. Τι να κάνει και εκείνος για να γλυτώσει, του δαγκώνει το μόριο! Στο τελευταίο επεισόδιο πιάνεται ξανά αιχμάλωτος, μαζί με όλη την ομάδα, από τους Saviors!7η σεζόν

Η δυσκολότερη στιγμή του ήταν όταν είδε μπροστά στα μάτια του τον φίλο του Abraham και τον Glenn να δολοφονούνται από τον Negan. Λίγα επεισόδια αργότερα παραδέχεται πως εκείνος έφτιαξε  την σφαίρα που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του Negan και έτσι περνάει πλέον τις μέρες του στο "σπίτι" των Saviors, το Sanctuary! Εκεί αποκτάει την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του Negan! Βέβαια, έχοντας βρει την ασφάλεια του, δεν θέλει να επιστρέψει στην Alexandria και δηλώνει ταγμένος στον Negan. Ούτε η Rosita, ούτε και η Sasha, που πήγαν να τον σώσουν, κατάφεραν να τον μεταπείσουν!

Σχετική εικόνα

8η σεζόν

Ανακαλύπτουμε πως έχει ανέβει πλέον στην ιεραρχία των Saviors και αποτελεί μέλος του συμβουλίου του Negan! Ενώ έχει αναλάβει την κατασκευή σφαιρών για τους Saviors, παράλληλα αμφιταλαντεύεται για το ποιον πρέπει να εμπιστευτεί, τον Rick ή τον Negan. Έτσι, κάνει πράξεις που δείχνουν την μη σιγουριά του (δεν καταδίδει τον Dwight παρόλο που ξέρει πως είναι προδότης, επιτρέπει στον Gabriel και στον Dr Carson να το σκάσουν από το Sanctuary). Επανακτά όμως την εμπιστοσύνη όλων όταν φροντίζει να εκραγούν τα όπλα των Saviors, κατά την διάρκεια της μάχης με την ομάδα μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για eugene walking dead season 8

9Α σεζόν

Ενάμισι χρόνο μετά τα γεγονότα της 8η σεζόν, ο Eugene βρίσκεται στο Sanctuary για να βοηθάει τον Daryl και την Rosita. Παίζει σημαντικό ρόλο στο χτίσιμο της γέφυρας καθώς ενημερώνει τον Rick για το "φούσκωμα" του ποταμού. Στο 6ο επεισόδιο, γίνεται με την Rosita αυτόπτης μάρτυρας των συνομιλιών που έχει ένα κοπάδι από Whisperers! Τον βλέπουμε για τελευταία φορά παρόντα σε άλλη μια σοκαριστική στιγμή, την δολοφονία του Jesus από έναν Whisperer!

Σχετική εικόνα

Ως ένα χρησιμότατο πλέον μέλος της ομάδας μας, θα έχει σημαντικό ρόλο στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε για την σειρά μας. Αυτό των Whisperers!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.