Ο Michael Cudlitz αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Abraham!Ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς μας, Michael Cudlitz, έδωσε πρόσφατα μερικά στοιχεία για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο σύμπαν του The Walking Dead ως Abraham Ford.

Βρισκόμενος στο Wizard World της Νέας Ορλεάνης, μαζί με νυν και πρώην πρωταγωνιστές του Fear και του The Walking Dead, όπως ο Tom Payne, ο Austin Amelio, η Mo Collins και πολλοί άλλοι, o Cudlitz μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του παρά τον θάνατο από τα χέρια του Negan στην 7η σεζόν.
Ποιος ξέρει, ίσως υπάρξουν flashbacks; Στο Fear υπήρχαν κάποιες κασέτες και μία από αυτές έγραφε 'Abe/Doctor', οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι ο Abraham Ford και ο Eugene Porter σύμφωνα με τον Robert Kirkman. Άρα θα μπορούσαν σίγουρα να το αξιοποιήσουν αυτό. Δεν λέω ότι είπαν κάτι σχετικά με αυτό ή όχι, αλλά μάλλον όχι. Νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Τέλος πάντων!
Στο mid season finale της 4ης σεζόν του Fear The Walking Dead, η Althea είχε στην κατοχή της την κασέτα αυτή που ανέφερε ο Cudlitz, και υπονοείται πως είχε πάρει συνέντευξη από τον Eugene και τον Abraham.

Αποτέλεσμα εικόνας για althea tapes
Ο συμπαραγωγός της σειράς, Ian Goldberg, επιβεβαίωσε στο Talking Dead πως η ετικέτα δεν ήταν τυχαία, λέγοντας '' κάθε μία από αυτές τις κασέτες, κάθε μία από αυτές τις ετικέτες, θα μας πουν μία ιστορία." Επίσης πρόσθεσε:
Είναι όλες (οι κασέτες) ιστορίες που η Althea κατέγραψε σε κάποιο σημείο του ταξιδιού της. Και αν κοιτάξετε καλά, κάποια από αυτά τα ονόματα θα σας 'χτυπήσουν καμπανάκι' αν είστε fan του σύμπαντος του Walking Dead και θα ενθουσιαστείτε με κάποιες ιστορίες που κατέγραψε.
Ο Cudlitz μετά την αποχώρηση του από την σειρά έκανε μια cameo επανεμφάνιση στο 9x05 και έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο 7ο επεισόδιο της 9ης σεζόν. Πλέον ελπίζει πως θα σκηνοθετήσει και άλλα επεισόδια, όπως και επεισόδια του Fear. Δεν κλείνει την πόρτα βέβαια για το ενδεχόμενο επιστροφής του.
Είχα μια εξαιρετική εμπειρία στην σειρά. Όσο λένε ιστορίες με τον τρόπο που τις λένε, για τις οποίες εγώ τρελαίνομαι, είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε αρκεί να συγχρονίζεται με το πρόγραμμα μου. Είμαι στην άλλη πλευρά της τωρινής ιστορία της σειράς.
Αποτέλεσμα εικόνας για dwight morgan
Η μητρική σειρά και το Fear αρχίζουν σιγά σιγά να συνδέονται, καθώς χαρακτήρες όπως ο Morgan αλλά και ο Dwight, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, βρίσκονται και θα βρεθούν στο Fear The Walking Dead.

Φυσικά, αναμένονται οι ταινίες για τον Rick και γενικά νέο υλικό που αφορά του σύμπαν του The Walking Dead. Έρχονται πολλά ακόμα!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.