Νέες πληροφορίες για την συνέχεια της ιστορίας του Negan!Οι λάτρεις της σειράς είχαμε συγκεκριμένες προσδοκίες από την απόδραση του Negan από την φυλακή. Παρόλ'αυτά θα δούμε μία ελαφρώς διαφοροποιημένη εκδοχή στα επόμενα επεισόδια.

Ακολουθούν SPOILERS!

Όσο η ιστορία προχωράει στα comic του Robert Kirkman, ο Negan αποδρά από το κελί του στην Alexandria και πηγαίνει για λίγο με τους Whisperers. Η θητεία του σε αυτήν την βάρβαρη ομάδα ήταν μικρή καθώς επέλεξε να αποκεφαλίσει την αρχηγό τους, Alpha, και να παραδώσει το κεφάλι της στον Rick ως έπαθλο. Είναι αρκετά νωρίς για μια τέτοια ιστορία στην σειρά αλλά το ταξίδι του Negan έξω από την φυλακή θα είναι παρόμοιο με τα comics, σύμφωνα με την παραγωγό της σειράς Angela Kang.
Θα μάθουμε τι γίνεται με τον Negan, τώρα που απέδρασε από το κελί του. Έχουμε να πούμε μια, κατά την άποψη μου, απίθανη ιστορία, όσο προχωράει στην νέα του περιπέτεια.
Όπως φαίνεται από το trailer για το επόμενο μισό της σεζόν, ο Negan επιστρέφει πίσω στο Sanctuary, παρόλο που πλέον είναι εγκαταλελειμμένο.
Δεν είναι η ίδια ακριβώς ιστορία που υπάρχει και στα comics, αλλά θεωρήσαμε πως ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα για να την δούμε. Ο Negan ήθελε να φύγει από το κελί. Είχε φτάσει σε ένα σημείο που έλεγε 'απλά σκοτώστε με.' Τότε τον είδαμε, μετά το μεγάλο χρονικό άλμα, σε μία κατάσταση ημί-αποδοχής της μοίρας του, αλλά πάντα ήθελε κάτι παραπάνω. Νιώθει πως μπορεί να δώσει στον κόσμο και προσπαθεί να αποδείξει πως είναι ακόμα πιθανό αυτό. Αυτό που βρίσκει είναι ενδιαφέρον και ο κόσμος είναι διαφορετικός από τότε που μπήκε στο κελί.

Πέρασε τόσο καιρό κλεισμένος, που ίσως δεν του αρέσει αυτό που θα αντικρίσει.
Αν σκεφτείτε, έχουν περάσει τόσα χρόνια και ενώ οι υπόλοιποι προσαρμόζονταν στον νέο κόσμο, εκείνος ήταν απλά σε ένα κελί. Μαθαίνει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα όσο είναι εκεί έξω. Νομίζω πως είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε τον Jeffrey να κάνει αυτό το ενδιαφέρον και -κοντινό σε Western- ταξίδι. Οι fans του Negan θα ξετρελαθούν.
Εσείς τι θα θέλατε να δείτε τον Negan να κάνει μετά την απόδραση του; Πείτε μας στα σχόλια!


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.