Η Pollyanna McIntosh μιλάει για τις ταινίες με τον Rick
Happy ending μπορούμε να πούμε πως είχε η έξοδος του Rick Grimes από την σειρά με την Jadis να παίζει σημαντικό ρόλο στην σωτηρία του χαρακτήρα . Ωστόσο η Pollyanna McIntosh σε δήλωση της στο Walker Stalker Con του New Jersey μίλησε για το τι να περιμένουμε από τις ταινίες καθώς και για τις συνέπειες των πράξεών της . Αρχικά είπε πως από την στιγμή που είναι από τα άτομα που έφυγε με τον Rick πως πίστευει ότι θα είναι και συμπρωταγωνίστρια στις ταινίες στο πλευρό του Andy.

Σίγουρα οι ταινίες θα δώσουν απάντηση στον τρόπο αξιολόγησης των επιζώντων ως Α και Β η ίδια όμως αρνείται να αποκαλύψει τα μυστικά της καθώς πιστεύει πως μέρος της δουλειάς της είναι να κρατάει τέτοια μυστικά για να μην χάνει το κοινό το ενδιαφέρον του. Η McIntosh επίσης σχολίασε την κίνηση της Jadis το να αρπάξει τον Rick και να τον εξαφανίσει.  Από την μια τον έσωσε κάτι που είναι αρκετά θετικό αλλά από την άλλη άφησε την οικογένεια του να νομίζει πως ο αγαπημένος τους Rick είναι νεκρός και σε περίπτωση που μάθουν την αλήθεια η Jadis θα δεχτεί τις επιπτώσεις.  Συγκεκριμένα ανέφερε πως φοβάται την αντιμετωπίσει που θα είχε από την Michonne και τον Daryl που δύσκολα συγχωρούν ! Αν ποτέ μαθευτεί η αλήθεια είναι άγνωστο με παραγωγούς και τον ίδιο τον Andrew Lincoln να δηλώνει πως δεν επιστρέφει στην σειρά .

Δημοσίευση σχολίου

  1. Επειδή πιστεύω πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ο Ρικ να μην προσπαθήσει να επιστρέψει στην οικογένειά του...και επειδή τα 6 χρόνια που έχουν περάσει στη σειρά, είναι ήδη πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, για να μην τα έχει καταφέρει...πιστεύω πως το "φινάλε" των ταινιών, δεν θα είναι "αίσιο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.