Η ιστορία του Rick θα ολοκληρωθεί με τις ταινίες.


Η τριλογία ταινιών που ετοιμάζει το AMC, θα ολοκληρώσει την ιστορία του Rick Grimes.

"Αυτό συμπίπτει με τους προσωπικούς μου λόγους, που είναι τα παιδιά μου, το να μη με αναγνωρίζουν καθώς μεγαλώνουν και να γίνουν κλειστά απέναντί μου. Αλλά παράλληλα υπάρχει αυτό το κομμάτι μου που δεν έχει τελειώσει εντελώς με αυτόν τον τύπο", δήλωσε σε συνέντευξη ο Andrew Lincoln.

"Αγαπώ τον χαρακτήρα, μου αρέσει ο κόσμος που έχει δημιουργηθεί. Οπότε γιατί δεν συνεχίζουμε την ιστορία του και πιθανόν να την ολοκληρώσουμε κιόλας, ώστε η μητρική σειρά να συνεχίσει την πορεία της;! Στο τέλος της περσινής χρονιάς οι υπεύθυνοι δέχτηκαν να το επιχειρήσουμε. Αυτό έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται από πέρσι. Υπήρχαν εκδοχές που ο Rick δε τα κατάφερνε ζωντανός. Αλλά ευτυχώς πήρε άλλη τροπή η πλοκή. Ρεαλιστικά, η απόφαση αυτή είχε να κάνει με τον χρόνο. Το να κάνω μερικά επεισόδια για την σειρά θεωρώ ότι θα ήταν σαν να μην κάνω τη δουλειά μου σωστά. Θα ένιωθα απογοήτευση.", συμπλήρωσε.

"Ήταν τόσο περίπλοκο να πάω στο San Diego Comic-Con και να πω σε 10.000 κόσμο ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν γιατί δεν ήθελα να φανώ ανειλικρινής όταν τελικά ο Rick θα επιβίωνε. Δεν ήθελα να φανεί σαν αναγγελία θανάτου. Ήθελα ο κόσμος να το δει και να πει 'Τι στο καλό;' και να δει ότι εμπλέκεται ένα ελικόπτερο", λέει κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Εμείς δε μένει παρά να περιμένουμε να δούμε τις ταινίες και τι έχουν να μας πουν για την ιστορία του Rick Grimes!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.