Ο Robert Kirkman απαντάει σε αρνητικά σχόλια για την πλοκήΤο Walking Dead μετράει σχεδόν 10 χρόνια στην τηλεόραση. Μπορεί να είχαμε εντάσεις με την αποχώρηση του βασικού πρωταγωνιστή της, Rick Grimes, όμως υπάρχουν άτομα που σχολιάζουν αρνητικά και την πλοκή.

Ο δημιουργός των comics, Robert Kirkman, δεν άντεξε και απάντησε σε αρνητικό σχόλιο κάποιου "fan" που έλεγε:
"Υπάρχει μόνο μια πλοκή σε αυτό το βιβλίο: Ο Rick και η παρέα του γνωρίζουν ένα νέο γκρουπ ανθρώπων, παλεύουν, ο Rick και η παρέα του κερδίζουν και αυτό. Το ίδιο ξανά και ξανά", ενώ στη συνέχεια έκανε αναφορά στη σκηνή από τη σειρά που η Lizzie σκοτώνει την μικρή της αδερφή Mika, με τρόπο που υποδείκνυε ότι η σειρά είναι καλύτερη από το βιβλίο/comic.

Αυτό ήταν η αιτία να αντεπιτεθεί ο Kirkman λέγοντας:

"Αυτή η σκηνή που περιγράφεις είναι ΑΠΟ ΤΟ COMIC. Συνέβη στα comics απλά με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο, οπότε είναι κάπως περίεργο να χρησιμοποιείς αυτή τη σκηνή για να πεις ότι η σειρά είναι καλύτερη από τα comics. Αν δεν γουστάρεις πλέον τα comics, δεν πειράζει, σταμάτα να διαβάζεις. Αλλά το 'γνωρίζουν νέους κακούς και έρχονται σε αντιπαράθεση μαζί τους' νομίζω είναι η πλοκή...κάθε σειράς. Όλες οι σειρές της τηλεόρασης έχουν νέους κακούς, νέες αντιπαραθέσεις και κάθε μία από αυτές τις νέες απειλές είναι διαφορετικές με τον τρόπο τους, με αποτέλεσμα οι χαρακτήρες μας να μαθαίνουν καινούρια πράγματα και να εξελίσσονται με καινούριους τρόπους."

Και μεταξύ μας, δεν έχει άδικο σε αυτό. Κάθε σειρά, σε κάθε νέο κύκλο, έχει ακριβώς ίδια βάση όπως το Walking Dead. Καινούριοι villains και καινούριες δυσκολίες. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.