Τρελή θεωρεία για το sneak peekΜε το που βγήκαν αυτά τα 30 δευτερόλεπτα του πρόμο βίντεο ξεκίνησαν και τα σενάρια.Σίγουρα για να μας το έδειξαν δεν πρόκειται να ήταν κάτι απλό αλλά σίγουρα κάτι ήθελαν να μας δείξουν..Εμείς θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε αναλύοντας το βίντεο χωρίς να είμαστε σίγουροι για κάτι...

Από την αρχή του βίντεο βλέπουμε 4 ζόμπι να περπατάνε στο δάσος και μετά το 10ο δευτερόλεπτο η κάμερα εστιάζει σε αυτό που έχει μείνει πίσω όπου και κάνει ζουμ στο σε αυτό..Ποίος χαρακτήρας μπορεί να είναι ??Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι η Alpha αφού σε προηγούμενη φωτογραφία μας την έδειξε σαφέστατα πιο κοντή και με μπλε μάτια , ο χαρακτήρας που είδαμε εδώ είναι πιο ψηλός και φέρνει πιο πολύ σε άντρα...Βέβαια υπάρχει ένα κοινό-παρόμοιο σημάδι στο μέτωπο από το δέρμα αλλά πιστεύω ότι δεν μας έδιναν δεύτερο πρόμο με τον ίδιο χαρακτήρα..

ALPHA

O Beta δεν μπορεί να είναι γιατί μας έχουν δείξει τα ρούχα του και δεν ταιριάζουν με αυτά του συγκεκριμένου βίντεο και δεν μπορώ να φανταστώ να αλλάζει ρούχα κάθε μέρα..οπότε ούτε μάλλον αυτός είναι...

ΒΕΤΑ

Πάμε τώρα στο πιο πιθανό σενάριο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε ότι o Negan απέδρασε και στο πρόμο για συνέχεια της σειράς είδαμε ότι γύρισε πίσω στο sanctuary..Αν θυμόσαστε από τα επεισόδια του 7ου κύκλου όσους έπαιρνε αιχμάλωτους του πετούσε μέσα σε ένα κελί και τους φορούσε μία μπεζ στολή όπως αυτή του Daryl πιο κάτω και παρόμοια με αυτή που φοράει το ζόμπι στο βίντεο ...!!


οπότε είναι αρκετά πιθανό να βρήκε μία στο Sanctuary και αφού έμαθε για την ύπαρξη αυτής της ομάδας να την φόρεσε ώστε να ενσωματωθεί σε αυτήν..Μπορεί να φαίνεται λίγο ακραίο και περίεργο αλλά θα ήταν πιο εύκολα για αυτόν να κυκλοφορεί έτσι παρά με το γνωστό του δερμάτινο το οποίο θα τραβούσε τα βλέμματα πάνω του.. !!

Ένα ακόμα σενάριο αφορά τον Daryl και αυτό λέει ότι ο αγαπημένος χαρακτήρας έχει μεταμφιεστεί σε whisperer με σκοπό να μπει κρυφά στον τόπο τους και να τους δει από κοντά.. Φυσικά μιλάμε πάντα για υποθετικά σενάρια χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο..!!

Τα σενάρια που λένε ότι είναι ο Rick ή ο Heath κρίνονται τουλάχιστον αβάσιμα και αστεία...!


Μείνετε μαζί μας για ότι νεότερο !!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.