Νέο ανατριχιαστικό teaser των Whisperers, της Alpha και του Beta!


Οι Whisperers ετοιμάζονται να πάρουν τα ηνία ως villains, μόλις η σειρά επιστρέψει. Στο νέο, ανατριχιαστικό teaser βλέπουμε κάποιους Whisperers να παρακολουθούν το γκρουπ μας και προς το τέλος έχουμε μια πιο κοντινή ματιά στην Alpha και τον Beta.

Μπορεί η Alpha να είναι η αρχηγός, αλλά ο Beta θεωρείται ο πιο επικίνδυνος. Είναι πιο αντιδραστικός και δεν έχει όρια και φραγμούς. Είναι ικανός για τα πάντα.

Η showrunner, Angela Kang, μίλησε για τον ρόλο των Whisperers στην πορεία της σειράς:

"Στο δεύτερο μισό της σεζόν εμβαθύνουμε στην ιστορία τους. Είδαμε στο mid-season finale την αποκάλυψη ότι αυτά δεν είναι ζόμπι που εξελίσσονται, αλλά μια νέα περίεργη ανθρώπινη απειλή. Θα δούμε πως θα αναπτυχθεί η φιλοσοφία του ότι ο δυνατότερος επιβιώνει. Θα γνωρίσουμε τους εξαιρετικούς Samantha Morton (Alpha) και Ryan Hurst (Beta), καθώς οι ήρωές μας προσπαθούν να καταλάβουν πως να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα απειλή, που είναι μια καινούρια φιλοσοφία. Επίσης θα προσπαθήσουν να λύσουν την επικοινωνία μεταξύ τους σε έναν κόσμο γεμάτο προβλήματα και προκλήσεις. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και την επιρροή της φύσης στους χαρακτήρες μας μιας και όλα αρχίζουν και διαλύονται "

Δε μένει παρά να περιμένουμε μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου για να δούμε τα γεγονότα!

Δείτε το teaser:

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.