Τα θετικά και τα αρνητικά του 9.10
Το δεύτερο μισό της σεζόν έχει μπει για τα καλά και μας δείχνει συνέχεια περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα των whisperers !!Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε αρκετά πράγματα αρκετά θετικά και ίσως κάποια αρνητικά..

Στα θετικά του επεισοδίου τώρα...

1) Έχουμε γνωρίσει τόσους κακούς και σε αρκετούς από αυτούς έπρεπε να περιμένουμε πολύ καιρό να δούμε την ιστορία τους και σε άλλους όπως ο Negan να μην την έχουμε δει καθόλου.. Τώρα όμως 3 επεισόδια μετά την εισβολή των whisperers έχουμε την ιστορία της Alpha και της Lyndia2)Από σκηνοθετική ματιά και από πλοκή το επεισόδιο ήταν εντυπωσιακό..Πήραν όλοι τον χρόνο τους και δεν τράβηξαν παραπάνω από όσο έπρεπε την κάθε σκηνή..!!

3) Θα το λέω σε κάθε επεισόδιο..και το λέει ένας μεγάλος φαν του Rick Grimmes..Η αποχώρηση του έδωσε στον Daryl την ώθηση που ήθελε...Ο Norman Reedus δίνει ρεσιτάλ στα τελευταία 4 επεισόδια..
Έχουμε και μερικά αρνητικά όμως..

1) Ο Henry πρέπει να κάνει σεξ..Ερωτεύεται όποιο θηλυκό γνωρίζει...Αν με διαβάζεις Angela Kang η Robert Kirkman σας παρακαλώ, βρείτε του ένα ταίρι !!

2) Η απουσία βασικών χαρακτήρων..Ξέρω ότι δεν έχει περάσει πολύς χρόνος από τον θάνατο του Jesus αλλά η Carol, o Ezekiel ίσως έπρεπε να έχουν ενημερωθεί ήδη !!

Αυτό ήταν το 10ο επεισόδιο της σεζόν...έρχονται 6 τελευταία επεισόδιο εντυπωσιακά !!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.