Θα γίνει ο Aaron ο νέος Rick?Σε μια περίοδο χωρίς τον Rick, η παραγωγή παλεύει να γεμίσει τα κενά, χρησιμοποιώντας χαρακτήρες που έχει στη διάθεσή της.

Η Enid έχει πάρει τον ρόλο που έχει η Sophia στα comics. Αντίστοιχα, η Michonne έχει πάρει τη θέση της Andrea. Ο Daryl είναι εμπνευσμένος λίγο από διάφορους χαρακτήρες των comics όπως ο Tyreese, o Abraham αλλά και του Dwight. Αλλά ποιος μπορεί να αντικαταστήσει τον Rick;

Με βάση την εξωτερική εμφάνιση, ο Aaron είναι αυτός που μοιάζει περισσότερο με τον Rick των comics, ίσως και παραπάνω από ότι έμοιαζε ο Andrew Lincoln στα τελευταία του επεισόδια. Μια από τις μεγαλύτερες ομοιότητες είναι ότι στην 9η σεζόν έχασε το χέρι του, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον Rick στα comics. Επιπλέον, όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι, είδαμε φέτος να ξεκινάει ένα δέσιμο με τον Aaron και τον Jesus το οποίο δυστυχώς δεν ευδοκίμησε. Έτσι, από ότι φαίνεται ο Aaron θα πορευτεί μόνος του, με την κόρη του, όπως ακριβώς συμβαίνει στον Rick όταν χάνει την Andrea και μένει μόνος με τον Carl.

Παρόλο που δύσκολα θα αντικατασταθεί ο Andrew Lincoln κι επίσης δεν είναι πολύ ξεκάθαρο και εύκολο ο Aaron να αναλάβει τα ηνία της σειράς, υπάρχουν προοπτικές. Ο Ross Marquand είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, με πολύ δυνατές σκηνές και ερμηνείες μέσα (και έξω) στη σειρά. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να τον βλέπαμε σε λίγο πιο κεντρικό ρόλο. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.