Αφιέρωμα στον AaronΈνας χαρακτήρας ο οποίος πλέον έχει γίνει από τους αγαπημένους του κοινού και από τους πιο βασικούς,ο Άαρον,πάμε να τον δούμε.
Ο Άαρον μεγάλωσε δύσκολα καθώς γνώριζε και δήλωνε από μικρός τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και η μητέρα του δεν το αποδεχόταν αυτό.
Όταν μεγάλωσε και ξεπέρασε αυτά τα προβλήματα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική.
Έπιασε δουλειά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό και συχνά είχε επαφές με ανθρώπους επικίνδυνους.
Λόγω της δουλειάς του ζούσε την Αφρική,εκεί γνώρισε τον Έρικ,με τον οποίο έγινε πολύ καλός φίλος και συνεργάτης,και στο τέλος ερωτικός σύντροφος.
Μετά την αποκάλυψη ο Άαρον ζούσε με τον Έρικ στην Ουάσινγκτον και ο στρατός τους ανάγκαζε να προσφύγουν σε μια περιοχή που λεγόταν Αλεξάντρια και εκεί συνάντησε την οικογένεια της Νταϊάνα Μονρόε.

Όσο έμεινε εκεί ξεκίνησε ένα χόμπι να μαζεύει πινακίδες αυτοκινήτων από όλες τις πολιτείες της Αμερικής.
Τότε ξεκίνησε να τραβάει φωτογραφίες κάθε γωνίας της ασφαλής ζώνης ώστε να τις δείχνει σε ανθρώπους που συναντάει για να τους πείσει να έρθουν στην Αλεξάντρια.
Λίγο αργότερα,συγκεκριμένα στο δέκατο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν προσεγγίζει το γκρουπ μας για πρώτη φορά και τους καλεί επισήμως στην Αλεξάντρια.
Είναι καλός μαζί τους,ευγενικός και νοιάζεται για αυτούς και έτσι κερδίζει την εμπιστοσύνη του γκρουπ μας.
Μετά την νύχτα με τον Νίγκαν ο Άαρον γίνεται από τα πιο σημαντικά μέλη της ομάδας και συμμετέχει στον πόλεμο ως αρχηγός ομάδας.
Εκεί όμως χάνει τον σύντροφο του Έρικ,αλλά κερδίζει ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι που σώσανε κατά τη διάρκεια της μάχης,την Γκρέις...Εδώ μπορείτε να διαβάζετε μία πιθανή θεωρεία για τον μέλλον του..!!!Μετά την μάχη πέρασε πολλές μέρες μόνος του σε ένα δάσος κοντά στο oceanside προκειμένου να πείσει τις γυναίκες της κοινότητας να συμμετάσχουν στον πόλεμο,και τα καταφέρνει.
Μετά το τέλος του πολέμου κατά τη διάρκεια εργασιών μετά από ένα ατύχημα χάνει το ένα του χέρι.
Πλέον ζει με τεχνητό μέλος και είναι επίσημο μέλος του συμβουλίου της Αλεξάντρια
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.