Η AMC ανακοίνωσε πως σχεδιάζει νέο spinoff !
Η AMC επιβεβαίωσε πως ένα spinoff της σειράς είναι "σε ενεργή ανάπτυξη". Αυτή θα είναι η τρίτη σειρά του franchise, μαζί με το The Walking Dead και το Fear The Walking Dead.

Η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος του υπεύθυνου λειτουργίας της AMC, Ed Carroll.
Δεν είμαστε σε σημείο που μπορούμε να ανακοινώσουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα. Αλλά έχουμε προσλάβει παραγωγικούς ανθρώπους που έχουν φτιάξει συνοπτικά κάποιες ιστορίες. Νιώθουμε πολύ ωραία για την ανάπτυξη της σειράς. Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε επίσημες συνεργασίες αλλά υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο και έχουμε μερικές συζητήσεις με αρκετές εταιρίες.
Δεν μας εκπλήσσει πως η AMC προσπαθεί να ανοίξει νέους δρόμους για την συνέχεια του The Walking Dead. Η σειρά έχει δει τον βασικό της χαρακτήρα (Rick) και τον γιο του (Carl) να αποχωρούν. Επίσης η Maggie έχει αποχωρήσει με προοπτική να επιστρέψει στο μέλλον. Ο Tom Payne (Jesus) δεν ήθελε να συνεχίσει στην σειρά και γι'αυτό πέθανε ο χαρακτήρας του και υπάρχουν φήμες πως η Danai Gurira (Michonne) θα αποχωρήσει στην 10η σεζόν.


Υπάρχουν βέβαια και πιο συναρπαστικά γεγονότα στον ορίζοντα, συμπεριλαμβανομένου της επιστροφής του Andrew Lincoln για τις τρεις ταινίες με βασικό πρωταγωνιστή τον Rick. Και παρόλο που η σειρά φαίνεται σαν να χάνει πολλούς πρωταγωνιστές της, το franchise συνολικά μόλις τώρα αρχίζει να επεκτείνεται!

Ο Carroll μίλησε για το πως η σειρά μεγαλώνει με τα χρόνια.
Όλοι γνωρίζουμε καλά πως όταν μια σειρά λειτουργεί για εννιά χρόνια, η τηλεθέαση της είναι πολύ πιθανό να είναι καθοδική. Αλλά νομίζω πως τα καταφέραμε πολύ καλά ώστε να μην συμβεί αυτό. Όταν η σειρά δεν είναι πλέον μέρος του καναλιού, θεωρώ πως θα υπάρξει αντίκτυπος αυτού στα έσοδα καθώς γενικότερες δαπάνες αυξάνονται όσο οι σεζόν συνεχίζουν και η τηλεθέαση μειώνεται. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με οποιαδήποτε σειρά που λειτουργεί όσο και το The Walking Dead.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.