Η Angela Kang έχει λαμπρά σχέδια για το μέλλον της σειράς
Η σειρά δεν δείχνει κανένα σημάδι πως "χαλαρώνει", με την 10η σεζόν να έρχεται τον Οκτώβρη και την κεντρική παραγωγό της σειράς, Angela Kang, να εστιάζει τόσο στο μέλλον όσο και στο εξαιρετικά σημαντικό παρόν!
Είναι υπέροχο που οδεύουμε στην 10η σεζόν. Είναι σίγουρα ένα ορόσημο που αρκετοί ποτέ δεν μπορούν να φτάσουν και είμαστε ευγνώμονες στους fans ανά τον κόσμο που ήταν μαζί μας σ'αυτό το ταξίδι.
Το Walking Dead είναι από τις λίγες σειρές που προβάλλονται σήμερα και βρίσκονται ή θα βρεθούν στην 10η ή και παραπάνω σεζόν. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει το Will & Grace, Modern Family, NCIS, Supernatural και Criminal Minds μεταξύ άλλων.

Με την ένατη σεζόν η Kang στοχεύει να οδηγήσει την σειρά στον σωστό δρόμο.
Η προσέγγιση μου είναι να κάνω μια τέλεια 10η σεζόν. Δεν μπορώ να υποθέσω όμως κάτι, αυτό είναι κάτι στο οποίο εργάζονται αρκετά οι συγγραφείς. Μπορείς να πέσεις σε παγίδα αν κρατάς το καλό υλικό για αργότερα. Πάντα πρέπει να το προσεγγίζουμε σαν να πρέπει να βάλουμε το καλό υλικό τώρα.
Αυτή η φιλοσοφία ισχύει άσχετα με το πόσο θα διαρκέσει η σειρά, ακόμα κι'αν υπάρχει για άλλα ακόμα 10 χρόνια όπως έχει ακουστεί. 
Ακόμα και αν υπάρχουν 5 ακόμα χρόνια ή 10 ή οσαδήποτε, πρέπει να το κάνουμε ωραίο, όχι μόνο για το καλό μας, αλλά σίγουρα για το καλό των fans. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για την δουλειά που κάνουμε και απλά ευγνώμων που βρίσκομαι σ'αυτό το ταξίδι. 
Μετά τις δηλώσεις αυτές είναι λογικό, ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος fan, να σκέφτεται το μέλλον της σειράς με διαφορετικό τρόπο!

Μην ξεχνάτε πως έχουμε και ομάδα όπου μπορείτε να ποσταρετε ότι  θελετε σχετικα με την σειρά μας. Σας περιμένουμε για ανταλλαγή απόψεων οπότε όλοι Join >ΕΔΩ<.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.