Τι γράφει το καταστατικό των συμφωνιών μεταξύ των κοινοτήτων;


Στο 11ο επεισόδιο είδαμε μια flashback σκηνή με τον Jesus και την Tara να δίνουν ένα καταστατικό συμφωνιών στον Ezekiel. Οι κοινότητες είχαν διαφωνίες μεταξύ τους αλλά το καταστατικό είναι μια προσπάθεια για να υπάρξει μια σύνδεση.Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την Michonne.

Το Καταστατικό Δικαιωμάτων και Ελευθεριών μεταξύ των Κοινοτήτων, όπως ονομάζεται, ξεκινάει με μια υπόσχεση για τους ανθρώπους κάθε ομάδας: 
Κάθε άτομο που θα ζούσε σε ειρήνη και δικαιοσύνη, που θα έβρισκε κοινό έδαφος με τους άλλους, αυτό ο κόσμος του ανήκει. Είμαστε ενωμένοι για την ζωή, όχι τον θάνατο, σ'αυτόν τον νέο κόσμο. Μαζί, κάνουμε τον κόσμο μεγαλύτερο. Το μέλλον είναι δικό μας όσο έχουμε πίστη ο ένας στον άλλον καθημερινά...συγκεντρωθείτε γύρω από αυτό τον σκοπό, εγκαθιδρύουμε αυτό το Καταστατικό Δικαιωμάτων και Ελευθεριών μεταξύ των Κοινοτήτων.
Αυτό το καταστατικό συνεχίζει με κάποια άρθρα-κλειδιά για τις συμφωνίες, όπως το πρώτο άρθρο.
Επιβιώσαμε από το τέλος του κόσμου. Είμαστε μαζί, υπό την συντροφικότητα των ζωντανών και γνωρίζουμε τι συμβαίνει στους νεκρούς. Πιστεύουμε πως έχουμε το δικαίωμα να ζούμε όσο θέλουμε.
Το τρίτο άρθρο αναφέρει μεταξύ άλλων πως "Ο κόσμος είναι δικός μας ξανά" ακολουθώντας το περιεχόμενο του δευτέρου άρθρου, πως δηλαδή "Οι μέρες της οργής τέλειωσαν."

Στο τέλος του, το συμφωνητικό στηρίζει πως "δημιουργήθηκε υπό την ομόφωνη συμφωνία όλων των κοινοτήτων." Αυτές οι κοινότητες είναι η Alexandria, το Kingdom, το Hilltop, το Oceanside και το Sanctuary.

Αποτέλεσμα εικόνας για fair walking dead
Στιγμή από το πανηγύρι στο comic
Προς το παρόν, καμία κοινότητα δεν το έχει υπογράψει. Παρόλ'αυτά, ο Ezekiel κρατάει το καταστατικό στο Kingdom, με το πανηγύρι να πλησιάζει και την ελπίδα πως θα υπάρξει ειρήνη.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.