Bounty Spoilers (9.11)


11ο επεισόδιο της Season και αφού έγινε η είσοδος της Alpha τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα.  Ωστόσο ο χρόνος του επεισοδίου θα μοιραστεί σε αρκετούς χαρακτήρες και εκτός Hilltop. Αναλυτικότερα : Το επεισόδιο ξεκινά με την Carol τον Ezekiel και τον Jerry να συναντιέται με την Tara και τον Jesus σε ένα Flashback. Εκεί θα δούμε τον Jerry να ανακοινώνει λεπτομέρειες για την σχέση του με την Nabila που από ότι φαίνεται έχουν γίνει γονείς. Η Tara θα δώσει στον Exekiel μερικά βιβλία με οδηγίες για την ανάπτυξη κοινοτήτων εκείνος είναι ευγνώμων και η Tara τους λέει πως έφυγε από την Alexandria μια για πάντα και τα πήρε από την Michonne γιατί έπιαναν σκόνη.  Όλα αυτά αποδεικνύουν πως κάτι παράξενο έχει συμβεί με την Michonne και έχει χάσει κάποιους καλούς της φίλους μέσα σε αυτά τα χρόνια .   Η συνέχεια της σεζόν θα έχει αρκετά Flashback που θα μας εξηγήσουν τι έχει συμβεί μέσα στα 6 χρόνια του χρονικού άλματος ωστόσο σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε μόνο αυτό.  (Η συγκεκριμένη σκηνή είχε κυκλοφορήσει αλλά λόγο πνευματικών δικαιωμάτων έχει πέσει . Αν την βρούμε θα την ανεβάσουμε ). Στο  τώρα η ομάδα του Kingdom είναι σε αποστολή και ψάχνει για έναν προτζεκτορα καθώς θέλουν στο φεστιβάλ που ετοιμάζουν να προβάλουν ταινίες.  Στον δρόμο τους θα βρουν μερικά προβλήματα αλλά θα καταφέρουν να βρουν αυτο που ψάχνουν.  Δεν θα γυρίσουν πίσω στο βασίλειο σε αυτό το επεισόδιο και ούτε θα συναντήσουν Whisperers.  Στο κυρίως θέμα , η Alpha υπόσχεται να επιστρέψει τον Luke και τον Alden πίσω στο Hilltop με ασφάλεια αν της δώσουν την κόρη της . Ο Henry παίρνει την Lydia και το σκάνε θέλοντας να την κρύψει.  Ένας κάτοικος του Hilltop δίνει πληροφορίες στον Daryl για το που μπορεί να έχει πάει ο Henry και εκείνος καταφέρνει να τους βρει . Η Lydia θέλει να μείνει στο Hilltop αλλά δέχεται να γυρίσει πίσω στην ομάδα της γιατί γνωρίζει τι θα πάθουν οι δύο όμηροι αν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημα της μητέρας της.  Η  ανταλλαγή ομήρων γίνεται με επιτυχία με την Alpha να κρατάει τον λόγο της.  Όπως μπορείτε να δείτε και στο Sneak Peek ΕΔΩ ένα μέλος των Whisperers έχει μαζί της ένα μωρό το οποίο κλαίει και προσελκύει Walkers . Αυτό ενοχλεί την Alpha και δίνει εντολή να παρατήσει το μωρό στο έδαφος για να το φάνε οι Walkers . Η μητέρα χωρίς καμία άρνηση αφήνει το μωρό της.  Η Connie που είναι κρυμμένη στα χωράφια με τα καλαμπόκια θα σώσει το μωρό και αργότερα την ίδια θα σώσουν ο Daryl, η Kelly και οι υπόλοιποι όταν θα της επιτεθούν μερικοί Walkers. O Henry δεν παίρνει καθόλου καλά το γεγονός ότι η Lydia έφυγε και μέσα στην νύχτα το σκάει για να πάει να την βρει.  Το επεισόδιο τελειώνει με τον Daryl, την Connie και τον σκύλο να βγαίνουν έξω για να βρουν τον Henry .
Bonus Spoiler : Όταν η Lydia  επιστρέφει στην ομάδα της χαιρετάει την μητέρα της λέγοντας της γειά σου μαμά και εκείνη την χαστουκιζει λέγοντας της να της απευθύνεται ως Alpha.
Μην ξεχνάτε πως έχουμε και ομάδα αφιερωμένη στην σειρά μας για αυτό κάντε όλοι Join >ΕΔΩ< .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Μπορώ να πώ ότι ήταν ένα πολύ δυνατό επεισόδιο... Θέλεις η ιστορία με το μωρό; Το κυνηγητό μέσα στα σπαρτά,με μία Connie που δεν μπορούσε να ακούσει τα ζόμπι που έρχονταν; Θές και η "φάση" στον κινηματογράφο... Ήταν πολύ καλό...και είχε και τη δόση του χιούμορ που έπρεπε...Ειδικά με τον Τζέρι και την τσίχλα...και τον τρόπο που σε μία φάση η Κάρολ τον κοιτούσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.