Η Cassady McClincy μιλάει για τον χαρακτήρα της LydiaΗ Mid-Season πρεμιέρα της 9ης σεζόν μας σύστησε ένα σημαντικό χαρακτήρα από το comic, την Lydia, την οποία υποδύεται η Cassady McClincy. Γνωστή από τους ρόλους της στο Castle Rock και στο Ozark, η McClincy έπρεπε να περιμένει για να μάθει αν πήρε τελικά τον ρόλο στην σειρά με την οποία μεγάλωσε.
Έκανα μια audition και δεν έμαθα τίποτα για μήνες. Και μετά από καιρό έμαθα πως το επόμενο πρωινό έπρεπε να είμαι στο set.
Η ομηρία της Lydia στα comics έβαλε τις βάσεις για τον πόλεμο μεταξύ των Whisperers και της ομάδας μας. Μιας και η σειρά συνηθίζει να "αναμειγνύει" τις ιστορίες από το comic, ο παραγωγός της σειράς Greg Nicotero συμβούλεψε την McClincy να χρησιμοποιήσει το comic ως οδηγό της.
Είχα μια συνάντηση με τον Greg και μου έδωσε μια τεράστια συλλογή γεμάτη με τα comics που συμμετέχει η Lydia. Αλλά ήθελε να το χρησιμοποιήσω ως σχέδιο, όχι ως "ευαγγέλιο". Αυτά ήταν τα λόγια του. Έτσι προσπάθησα να υποδυθώ την Lydia με σωστό τρόπο. Όμως, προφανώς, υπάρχουν διαφορές από το comic με την τηλεόραση και έτσι προσπάθησα να αλλάξω ό'τι βγάζει νόημα να αλλαχτεί.
Είναι βέβαιο πως η ιστορία της θα διαφέρει μερικές φορές από το comic. Για παράδειγμα, στο 10ο επεισόδιο ειδαμε το παρελθόν εκείνης και της μαμάς της, κάτι που δεν γίνεται στο comic.


Άρα τι να περιμένουμε από την Lydia και την αναδυόμενη σχέση της με τον Henry;
Ο κόσμος θα δει πόσο μπορεί η αποκάλυψη των zombie να καταστρέψει τους ανθρώπους. Θεωρώ πως η Lydia είναι πολύ έξυπνη. Και γνωρίζει πως να χρησιμοποιήσει την αδυναμία της, την παιδιάστικη της persona ώστε να κρατήσει τον εαυτό της ασφαλή. Έτσι αξιοποιεί την τακτική της "κλάψας". Και στη συνέχεια ρίχνει όλες τις τις κάρτες. Παράλληλα αποκτάει μια σύνδεση με τον Henry, όταν εκείνος την σώζει από τον Daryl. Αλλά ποτέ δεν τον έχει δει , οπότε δεν είναι σίγουρο τι σχέση έχουν. Θα δούμε!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.