Η Cassady McClincy μιλάει για το τραυματικό παρελθόν της Lydia
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αρκετά καλά την ιστορία της Lydia και να καταλάβουμε τι της είχε συμβεί στο παρελθόν, όμως οι πληροφορίες αυτές δεν μας βοήθησαν να καταλάβουμε ακριβώς τι έχει στο μυαλό της για το μέλλον της.
Οπότε όπως πάντα μετά το επεισόδιο προσπαθήσαμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι πρόκειται να συμβεί από τη συνέντευξη που έδωσε η ίδια η Cassady McClincy στην entertainment weekly. Ορίστε λοιπόν όσα ειπώθηκαν σε αυτή τη συνέντευξη:


Entertainment weekly:
"Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε πολλές αναμνήσεις της Lydia και της Alpha λίγο μετά την αποκάλυψη. Πώς αυτή η ιστορία που μάθαμε μας δίνει πληροφορίες για τον χαρακτήρα της Lydia τώρα;"

Cassady McClincy:
"Το γεγονός ότι η ιστορία αλλάζει συνεχώς είναι αποτέλεσμα των ψυχικών προβλημάτων της Lydia λόγω του τρόπου που της φέρθηκε η μητέρα της. Έχει μετατραυματικό σοκ και αυτό επηρεάζει τις αναμνήσεις της, κάτι που δείχνει πόσο τραυματικό ήταν αυτό που της συνέβη. Ακόμα προσπαθεί να καταλάβει και η ίδια τους ηθικούς της φραγμούς και τι είναι καλό και κακό, αφού η μητέρα της θα είναι για πάντα μητέρα της και πάντα θα υπάρχει αυτός ο δεσμός αίματος. Την ίδια στιγμή είναι ένας απαίσιος άνθρωπος, οπότε πιστεύω ότι βασικό της πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι θα έπρεπε και τι δεν θα έπρεπε να κάνει."


Entertainment weekly:
Είδαμε στο επεισόδιο πως η Lydia λέει στον Daryl ότι η μαμά της είναι εκείνη που την χτυπάει, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό είναι φυσιολογικό για εκείνη αφού έτσι μεγάλωσε. Στην πραγματική ζωή θα γνώριζε ότι αυτό είναι λάθος αλλά, η Lydia, πιστεύει ότι αυτό είναι το σωστό;

Cassady McClincy:
"Ναι, πιστεύω ότι έτσι μεγάλωσε, και ότι αυτό γνωρίζει σαν φυσιολογικό. Πιστεύει ότι αυτό που γίνεται την βοηθάει να γίνει σκληρότερος άνθρωπος, αφού έτσι της έλεγε συνέχεια η μαμά της. Ακόμα πιστεύω ότι και υπόλοιποι whisperers έχουν την ίδια άποψη, αλλά κατά βάθος νομίζω ότι ξέρει ότι είναι λάθος, ειδικά αφού είδε τη διαφορετική ζωή που θα μπορούσε να έχει στο Hilltop."


Entertainment weekly:
"Υπήρξε αυτή η σκηνή όπου ζητάει για νερό και ο Daryl της δίνει την κουτάλα και αυτή προσπαθεί να του επιτεθεί. Γιατί το έκανε αυτό;"

Cassady McClincy:
"Πιστεύω ότι είναι τρομοκρατημένη και δεν ξέρει τι να κάνει. Είναι σίγουρη ότι κανείς δεν πρόκειται να γυρίσει να τη σώσει οπότε νομίζει ότι είναι η μόνη της ευκαιρία να δραπετεύσει πριν την σκοτώσουν."


Entertainment weekly:
"Όταν ο Henry την βγάζει από το κελί της ποιο ήταν το σχέδιο της όταν προσπάθησε να πιάσει το σφυρί;"

Cassady McClincy:
"Απλά το είδε και σκέφτηκε "Τώρα είναι η ευκαιρία μου.". Λογικά δεν εμπιστεύεται την άποψή της για το τι είναι καλό και τι κακό, ακόμα κι όταν νιώθει ασφαλής. Ακόμα λοιπόν και όταν βλέπει ότι ο Henry ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη και δεν θέλει να της κάνει κακό δεν μπορεί να αφεθεί. Όταν λοιπόν αρπάζει το σφυρί το σχέδιο της φυσικά και είναι να τον χτυπήσει για να αποδράσει, να είναι ασφαλής."


Entertainment weekly:
''Το τελευταίο πράγμα που είδαμε στο επεισόδιο ήταν η Alpha η οποία εμφανίστηκε στο Hilltop ζητώντας την κόρη της. Είχαμε δει την ανησυχία της Lydia για το αν θα την δεχόταν πίσω στο group. Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η αντίδρασή της αφού μάθει ότι η μητέρα της τελικά γύρισε πίσω για εκείνη;"

Cassady McClincy:
''Όταν μάθει ότι η Alpha ήρθε να την απελευθερώσει, σίγουρα θα σοκαριστεί. Ίσως να της δημιουργηθούν ελπίδες ότι ακόμα και μετά από όσα έχουν γίνει, ό,τι και να συμβεί η μαμά της θα είναι εκεί με κάθε κόστος ή μπορεί να απογοητευτεί αν είχε αποφασίσει να μείνει στο Hilltop και να αλλάξει τον τρόπο ζωής της προς το καλύτερο.''

Φυσικά η συνέντευξη δεν θα μπορούσε να είναι πιο αποκαλυπτική, αφού οι δημιουργοί είναι φυσικό να θέλουν να κρατήσουν και σε αγωνία τους θεατές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθουμε σύντομα τι έχει σκοπό να κάνει η Lydia, αλλά και τι έχει σκοπό να κάνει η Alpha και με τη Lydia αν πάει μαζί της, αλλά και με το group.

Μην ξεχνάτε πως έχουμε και ομάδα όπου μπορείτε να ποσταρετε ότι  θελετε σχετικα με την σειρά μας. Σας περιμένουμε για ανταλλαγή απόψεων οπότε όλοι Join >ΕΔΩ<.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.