Η Danai Gurira αποχωρεί από την σειρά στην 10η σεζόν!
Υπήρχαν εικασίες και φήμες που πλέον επιβεβαιώθηκαν. Η Danai Gurira, που υποδύεται την αγαπημένη μας Michonne, θα αποχωρήσει από την σειρά!

Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter, η Gurira δεν θα συμμετέχει πλέον στην σειρά. Προφανώς έχει ήδη συμβόλαιο για την 10η σεζόν αλλά για περιορισμένη διάρκεια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως αυτό θα είναι το τέλος της με την σειρά. Η αναφορά της ιστοσελίδας λέει τα εξής: 
Η Gurira θα επιστρέψει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων στην 10η σεζόν. Στην συνέχεια πιθανότατα θα συνεχίσει στις 3 ταινίες που η AMC σχεδιάζει με πρωταγωνιστή τον Andrew Lincoln.
Οι εμφανίσεις της Gurira στην 10η σεζόν θα μπορούσαν να είναι flashbacks ή να αφορούν το χρονικό σημείο που θα βρίσκεται η 10η σεζόν!

Κατά την διάρκεια των 6 ετών που πέρασαν από την εξαφάνιση του Rick και τα τωρινά γεγονότα, η αγαπημένη του Michonne δεν είναι η ίδια καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν πως κάτι βίαιο και άσχημο της συνέβη. Οι ταινίες που θα βασίζονται στον Rick θα μπορούσαν να επανενώσουν το ζευγάρι και να μας δώσουν μερικές απαντήσεις.


Η αποχώρηση της πάντως δεν είναι έκπληξη. Είναι δεδομένο πως η Gurira έχει πάει σε άλλο επίπεδο δημοφιλίας χάρη  στην συμμετοχή της στις δύο επιτυχίες της Marvel το 2018, το Black Panther και το Avengers: Infinity War. Είναι πιθανό λοιπόν να τις παρουσιαστούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Εξάλλου και η ίδια η παραγωγός της σειράς, Angela Kang, είχε δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς πως η παραμονή της Michonne στην σειρά είναι "ανοιχτή".
Δεν είναι δικό μου θέμα το συμβόλαιο της αλλά έχουμε πολλές εξαιρετικές ιστορίες για εκείνη. Ανυπομονούμε για τι θα δούμε από εκείνη στο μέλλον. Αυτό μπορώ να πω μόνο τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.