Το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο της Danai GuriraΗ Danai Gurira εκτός από εξαιρετική ηθοποιός είναι και πάνω απ'όλα άνθρωπος με μεγάλη συνεισφορά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η ηθοποιός έχει μακρύ ιστορικό στήριξης σε φιλανθρωπίες που βοηθάνε και δίνουν κουράγιο στις γυναίκες να πουν τις ιστορίες τους. Από την δουλειά της στην Almasi Arts μέχρι την δουλειά της ως πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών αξιοποιεί την δημοφιλία της ώστε να βοηθήσει γυναίκες να ακουστούν.

Και εκτός από την συνεισφοράς της, ήρθαν και οι φίλοι της σειράς μας για να βοηθήσουν με την σειρά τους. Οι fans της σειράς είναι γνωστοί ως TWDFamily και το "family είναι ένα αρκετά ταιριαστό όνομα. Όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχει στήριξη στα σημαντικές στιγμές, έτσι και εδώ οι fans στηρίζουν το cast.

Αποτέλεσμα εικόνας για danai gurira un ambassador

Την περασμένη χρονιά ξεκίνησε αυτός ο έρανος από μια fan, την Christina McDaniel για να συγκεντρωθούν χρήματα για το  Almasi Arts, την τέχνη της υποκριτικής, τιμώντας την Danai Gurira και τα γενέθλια της.

Ένας νέος έρανος ξεκίνησε με νέο στόχο, να στηριχθεί το Her Justice. Το Her Justice προσφέρει δωρεάν νομική βοήθεια σε γυναίκες της Νέας Υόρκης με χαμηλό εισόδημα. Αρκετές από αυτές τις γυναίκες αντιμετωπίζουν σοβαρά εμπόδια στους νόμους σχετικά με το διαζύγιο και την μετανάστευση. Ένας σημαντικός σκοπός που στηρίζουν οι fans και η Danai.

Η Gurira δημιούργησε επίσης το Love Our Girls Pledge και ελπίζει να μετατρέψει τα γενέθλια της στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σε μια μέρα που θα υπάρξει γνώση για τις δυσκολίες των γυναικών και των κοριτσιών ανά τον κόσμο και να πολεμήσει με την αγάπη την αδικία και την άγνοια. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την ανθρωπιστική δουλειά της και το μεράκι της από το να βοηθήσουμε τις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για love our girls pledge
Μπορείτε να συνεισφέρετε ή να ενημερωθείτε για τις φιλανθρωπικές αυτές οργανώσεις μπαίνοντας στα sites που σας έχουμε παραπάνω.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.