Ο Greg Nicotero μιλάει για το ταξίδι του Negan στο 9.09
Η Mid-Season πρεμιέρα της 9ης σεζόν, εκτός των άλλων, περιείχε και το ταξίδι του Negan. Ένα ταξίδι που ουσιαστικά ήταν ένας κύκλος.

Ο Negan έκανε έναν πλήρη κύκλο με το ταξίδι του, φτάνοντας στο σημείο που εκτέλεσε τον Glenn και τον Abraham. Ο πρώην ηγέτης των Saviors, όμως, κατάλαβε πως ο κόσμος είναι περισσότερο άδειος απ'ότι περίμενε. Σε τέτοιο σημείο που αποφάσισε να επιστρέψει εθελοντικά στο κελί του στην Alexandria. Βέβαια, η σκηνή που ο Negan κάνει εμετό στην περίφημη τοποθεσία που εκτέλεσε τους δύο προαναφερθέντες ίσως να δείχνει την μετάνοια και την αλλαγή του.

Ο Greg Nicotero, παραγωγός της σειράς, είχε να πει τα εξής γι'αυτό το ταξίδι:
Όταν κυκλοφόρησε το σενάριο μιλούσαμε για το ταξίδι του Negan, που είχε θετικά και αρνητικά για τον ίδιο. Είναι θετικό γιατί σκοτώνει τους walkers αλλά οι προμήθειες του καταστρέφονται. Βρίσκει νερό και το πίνει, όμως στην συνέχεια κάνει εμετό. Μόλις βρίσκει το δερμάτινο jacket, τον κυνηγάνε τα σκυλιά. Όταν επιστρέφει στο Sanctuary είναι κατεστραμμένο.
Το ταξίδι ήταν για τον Negan ένα roller coaster, με τα πάνω του και τα κάτω του.
Ο Negan περνάει από όλα τα πάνω-κάτω που τον οδήγησαν εκεί, στο σημείο που θεωρεί πως δεν έχει σημασία τι συμβαίνει στον κόσμο αν δεν επιβιώνεις με άλλους ανθρώπους. Και αυτό τον κάνει να θέλει να επιστρέψει. Είμαι χαρούμενος που εντοπίσατε τον συμβολισμό. Είχα καλέσει την Angela (Kang) και της είπα πως αν προσέξει κάποιος στην σκηνή που ο Negan κάνει εμετό, θα καταλάβει πως επέστρεψε εκεί που όλα άρχισαν. Και τώρα εκείνος είναι γονατισμένος.
Όσον αφορά τον χαρακτήρα και την απόφαση του να επιστρέψει στην Alexandria, ο Nicotero ανέφερε:
Πιστεύω πως η κίνηση αυτή λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Νομίζω πως λέει πως έκανε ένα λάθος. Άρα αντί εκείνος να είναι ο βασιλιάς των βασιλιάδων και να ζει στο Sanctuary μέσα στην πολυτέλεια, τώρα είναι ένας άντρας μόνος του, δίχως κανέναν. Και όλα ξεκίνησαν με την δολοφονία του Glenn και του Abraham. 

Δημοσίευση σχολίου

  1. Είναι καταπληκτικός ο όλος "συμβολισμός" της σκηνής...
    Πράτα πρώτα, έχουμε έναν Νίγκαν, χωρίς Λουσίλ...και αυτή ίσως είναι η λεπτομέρεια που τα αλλάζει όλα...
    Πιστεύω πως ένας Νίγκαν με τη Λουσίλ στο χέρι, θα ήταν τελείως διαφορετικός από΄αυτό που είδαμε στο επεισόδιο αυτό...
    Συνεχίζω να πιστεύω πάντως, και τώρα ακόμα περισσότερο, ότι αξίζει μίας ευκαιρίας, να γίνει αυτός ο ηγέτης της ομάδας μας... Έχει όλο το "πακέτο"... Ειδικά αν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο απέναντι στους Whisperers, θα έχει κερδίσει και την συμπάθεια των υπολοίπων... Έτσι και αλλιώς, η "βασική αντίπαλος", αυτή που δεν θα τον δεχόταν με τίποτα, η Μάγκυ, λείπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.