Πικάντικες λεπτομέρειες για την ερωτική σκηνή μεταξύ Rosita και Abe!Το Walking Dead είναι μία σειρά που προβάλλει περισσότερο την βια και την αιματοχυσία παρά το sex. Αλλά έχουν υπάρξει μερικές πικάντικες στιγμές στην σειρά μέχρι στιγμής, μεταξύ χαρακτήρων όπως η Rosita με τον Abraham και ο Rick με την Michonne.

Στην διάρκεια μιας σκηνής μεταξύ του Abe και της Rosita, τα πράγματα παραλίγο να στραβώσουν για τους δυο τους.

Σε συνέντευξη του, ο Michael Cudlitz θυμήθηκε μια ριψοκίνδυνη σκηνή με την Christian Serratos.
Γυρίζαμε αυτήν την σκηνή και σε κάποια φάση οι σκηνοθέτες μας είπαν, 'Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στην τηλεόραση και κάποια που δεν μπορούμε. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά μπορείτε διαφορετικά. 
Τα πράγματα παραλίγο να μην πάνε καλά για την Christian, αλλά εκείνη προειδοποίησε τον Michael να σταματήσει πάνω στην ώρα. Ο Cudlitz εξήγησε πως το κάλυμμα που φορούσε η Serratos έπεσε και εκείνη ήταν τελείως γυμνή!


Ο ηθοποιός ανέφερε:
Τότε αρχίσαμε να γελάσαμε επειδή ήταν γελοίο. Ήμασταν δύο άνθρωποι που σχεδόν είχαμε γνωριστεί, ξαπλωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και γυμνοί.
Για να στηθεί η σκηνή, τόνισε πως υπήρχαν 30 άνθρωποι να πίνουν καφέ και να τρώνε noodles στα παρασκήνια. Οι δυο τους μοιράστηκαν μια ερωτική σκηνή στο 5ο επεισόδιο της 5ης σεζόν και στο 11ο της 6ης.

Πλέον ο Abe είναι δυστυχώς νεκρός και η Rosita έχει βρει νέο αμόρε, τον Father Gabriel..

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.