Η Samantha Morton θεωρεί πως η Alpha δεν είναι κακιά!

Η σειρά μας επέστρεψε μετά από καιρό με ένα επεισόδιο που ολοκληρώνεται με την εμφάνιση της αρχηγού των Whisperers και νέας κακίας της σειράς, Alpha. Η συγκεκριμένη ηγείται μιας ομάδας που φοράει το δέρμα των νεκρών στο πρόσωπο τους ώστε να περνάνε απαρατήρητοι. Η ομάδα μας έχει αντιληφθεί την επικινδυνότητα τους με τον θάνατο του Jesus και αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Η Morton όμως σε συνέντευξη της δηλώνει πως οι προθέσεις της Alpha δεν είναι τόσο εχθρικές όσο φαίνονται.
Για μένα, δεν υποδύομαι έναν κακό. Υποδύομαι κάποια με απόλυτη αποφασιστικότητα και βεβαιότητα στα πιστεύω της, τα οποία στηρίζει με μεγάλη θερμότητα. Και νομίζω πως οι απόψεις της για το πως πρέπει να είναι η κοινωνία είναι πραγματοποιήσιμες. Δεν βγάζει νόημα να επιστρέψουμε στο πως ήμασταν παλιά σαν κοινωνία. Δεν είναι λογικό. Το μέλλον πρέπει να είναι όπως το οραματίζεται εκείνη, και γι'αυτό την βλέπω ως μια αρκετά δυναμική, εκπληκτική γυναίκα, με πολύ κουράγιο και αγάπη, παραδόξως. Αλλά ο τρόπος που δείχνει την αγάπη της δεν είναι ο τρόπος που θα περιμέναμε να την δείξει.

Η Alpha σχεδιάστηκε από τον Robert Kirkman ως μια κυνική αντίθεση στον Rick Grimes που θέλει να ξαναχτίσει πολιτισμό από την αρχή.
Δεν την έχω στο μυαλό μου ως τον κακό της υπόθεσης. Ούτε η ίδια θεωρεί πως είναι. Απλά μην παίζεις μαζί της. Ηγείται ενός στρατού και είναι έξυπνη. Αλλά αν κάποιος συγκρουστεί μαζί της, τότε είναι ένα άλλο πράγμα.
Η Morton έχει προταθεί 2 φορές για Oscar (το 2000 και το 2004) και έχει συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές όπως το Minority Report και το Fantastic Beasts and Where to Find Them. Ανυπομονούμε να την δούμε στις οθόνες μας!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.