Η Samantha Morton αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για το παρελθόν της Alpha!Η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς, Samantha Morton, πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξη της περισσότερες πληροφορίες για τον χαρακτήρα που υποδύεται, την Alpha. Ήδη εμείς μάθαμε αρκετά για εκείνη στο 10ο επεισόδιο, με όσα διηγήθηκε η κόρη της, Lydia.
Πιστεύω πως σκότωνε ζώα παλιότερα. Κυνηγούσε. Μεγάλωσε στην ύπαιθρο και είναι πολύ σκληρή. Και ίσως γι'αυτό είναι κακία αλλά εκείνη δεν θεωρεί πως είναι τέτοια. Κάνει απλά αυτό που πρέπει να κάνει και είναι ειλικρινής μ'αυτό.
Η Alpha (της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλυφτεί ακόμα αλλά εμείς το γνωρίζουμε από το comic) σκότωσε για πρώτη φορά στις απαρχές της αποκάλυψης έναν άντρα πνίγοντας τον καθώς εκείνος ήθελε να φύγει από το καταφύγιο τους ρισκάροντας να τους ανακαλύψουν οι walkers.
Ήταν αξιολύπητος και αδύναμος. Αυτός είναι ο νέος κόσμος τώρα και οι νέοι βίαιοι κανόνες. Είναι απαίσιο στην πραγματικότητα. Όταν το σκέφτομαι λέω, 'Ωω, θεέ μου!' Αλλά όταν το σκέφτομαι με το μυαλό της Alpha είναι απαίσιο αλλά βγάζει νόημα.

Η Morton, όπως σας είχαμε ενημερώσει, θεωρεί πως η Alpha δεν είναι κακιά αλλά αντιθέτως μια επιζών με κίνητρο την επιβίωση. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει μεταφέρει και στους Whisperers, που έχουν υιοθετήσει μια κτηνώδη φιλοσοφία που αποδέχεται τους νεκρούς.
Νομίζω πως κάτι ξύπνησε μέσα της κατά την αποκάλυψη. Ίσως κάτι κρυβόταν ανενεργό μέσα της. Ίσως τις συνέβησαν κάποια πράγματα στην παιδική της ηλικία, και τώρα αντιλαμβάνεται πως είναι ικανή να κάνει τρομερά πράγματα για να επιβιώσει και να προστατεύσει το παιδί της. Και οι περισσότεροι εκεί έξω θα έκαναν το ίδιο για τα παιδιά τους. Αυτό που καταλαβαίνει για τον εαυτό της είναι πως έχει αυτοπεποίθηση στην επιβίωση και στο τι μπορεί να κάνει.

Όταν ρωτήθηκε για το τι συγκεκριμένα προκάλεσε την μεταβολή της στην Alpha, η Morton μπορούσε μόνο να υποθέσει.
Νομίζω πως υπάρχει μια πληγή γι'αυτό που συμβαίνει γύρω της, αυτά που βιώνει και αυτά προκαλούν τον φόβο. Την αδρεναλίνη της. Αλλά η κατάσταση της είναι να προστατεύει την κόρη της και τον εαυτό της και να βλέπει τον κόσμο να συμπεριφέρεται βλακωδώς.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.