Ο Tom Payne δέχτηκε κριτική για τις δηλώσεις του για τον θάνατο του Jesus!

Ο πρώην πλέον πρωταγωνιστής του Walking Dead, Tom Payne, δέχτηκε κάποιες αρνητικές αντιδράσεις από τους φίλους της σειράς αφότου παραδέχτηκε πως δεν ενοχλήθηκε με τον θάνατο του Jesus.

Νομίζω πως όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν διαφορετικές εμπειρίες με τους fans ανάλογα με την εξέλιξη της ιστορίας του κάθε χαρακτήρα. Όμως αν δεν δείξεις την πρέπουσα λατρεία στην σειρά, τότε ίσως σου επιτεθούν. Ουσιαστικά εγώ είχα πει πως ήμουν εντάξει με το να φύγω και μ'αυτά που είχα πετύχει στην σειρά και πως αυτό ήταν αρκετό για μένα. Και νομίζω πως μερικοί είπαν, 'Ποιος νομίζει πως είναι αυτός;' Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ηθοποιός και θέλω να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα και τα 3 χρόνια στην σειρά είναι αρκετά για μένα.
Ο Payne είχε παλαιότερα αναφέρει πως ο θάνατος του Jesus ήταν κοινή απόφαση με τους παραγωγούς και αυτό λόγω της απογοήτευσης του για τον ρόλο του στην σειρά, που ήταν δυσανάλογος με αυτόν στο comic. Για παράδειγμα, η έφεση του Jesus στις πολεμικές τέχνες φάνηκε ελάχιστα στην σειρά.


Σε ερώτηση που του είχε γίνει για το αν η απόφαση του να αποχωρήσει από την σειρά έγινε από ένστικτο, εκείνος απάντησε θετικά.
Θεωρώ πως αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, τότε ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα, Μπορείς να πάρεις συγκεκριμένες επαγγελματικές αποφάσεις ενώ από μέσα σου λες, 'Πρέπει να πάρω αυτήν την δουλειά γιατί θα πληρωθώ καλά.' Αλλά αν νομίζεις πως δεν θα είσαι χαρούμενος μ'αυτό, τότε δεν πρέπει να το κάνεις. Δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις με βάση το οικονομικό καθώς, κατά την άποψη μου, αν είσαι στεναχωρημένος με αυτό που κάνεις, τότε τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Άρα πάντα προσπαθώ να κάνω αυτό που νομίζω πως είναι σωστό.
Ο ηθοποιός αναφερόμενος στο σχόλιο που έκανε για την αποχώρηση του από την σειρά ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει να πει τίποτα κακό γι'αυτήν. Κάθε επαγγελματική απόφαση των ηθοποιών πρέπει να γίνεται σεβαστή απ'όλους μας!

Ο Jesus αναμένεται να επιστρέψει με την μορφή αναδρομής στο παρελθόν στην συνέχεια της σεζόν.

Μην ξεχνάτε πως έχουμε και ομάδα όπου μπορείτε να ποσταρετε ότι  θελετε σχετικα με την σειρά μας. Σας περιμένουμε για ανταλλαγή απόψεων οπότε όλοι Join >ΕΔΩ<.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.