Οι 2 αντίθετες ιστορίες του 9.11Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε 2 αντίθετες ιστορίες που μας έκαναν να σκεφτούμε πολλά για αυτό το σενάριο καταστροφής..Η μία ήταν χαρούμενη γεμάτη ελπίδα και η άλλη ήταν γεμάτη τύψεις και τρόμο..

Από την μία είχαμε την χαρούμενη ιστορία του Βασιλείου, όπου ο Ezekiel με την Carol και τον Jerry έβαλαν σε κίνδυνο την ζωή τους άλλα και την ομάδα τους για να μπορέσουν να πάρουν έναν προτζέκτορα ώστε να βλέπουν ταινίες..!! Ήταν ένα μήνυμα ελπίδας μέσα στην καταστροφή ότι μπορούν να κάνουν πράγματα που έκαναν πριν και να προσπαθήσουν να ζήσουν την ζωή τους φυσιολογικά..Όταν τα κατάφεραν η ευχαρίστηση που τους έδωσε αυτό το μικρό πράγμα φάνηκε στα πρόσωπα τους και ήταν σαν ένα βήμα προς το πολιτισμό...
Από την άλλη είχαμε την ωμή και τρομακτική Alpha όπου για το καλό της ομάδας της θα θυσίαζε ένα μικρό παιδί,ένα μωράκι και το χειρότερο ήταν το πόσο εύκολο η μητέρα του το άφησε να γίνει τροφή για τα ζόμπι..Ταυτόχρονα ο Daryl επέτρεψε την επιστροφή της Lydia στην μητέρα της παρόλο που ήξερε  τους βασανισμούς που δεχόταν πράγμα που είδαμε και με το χαστούκι της Alpha προς την Lydia και την διαταγή της μάνας προς την κόρη να την φωνάζει με το ψευδώνυμο της !!
Δύο ακραία σκηνικά μέσα στο ίδιο επεισόδιο και μην ξέροντας πιο μπορείς να θεωρήσεις σωστό.. Τα βήματα του Βασιλείου προς έναν υποτυπώδες πολιτισμό ή το ότι σε μια τέτοια περίπτωση γινόμαστε ζώα και παύουμε να είμαστε άνθρωποι..
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.