Τα θετικά και τα αρνητικά του 9.15
Μπορείς να πεις κάτι για αυτό το επεισόδιο?? Μπορείς να βρεις κάτι αρνητικό?? Φυσικά και μπορείς.. Σε ένα επεισόδιο που κατά γενική ομολογία ήταν ένα από τα πιο δυνατά όλης της σειράς υπήρχαν κάποια πραγματάκια που δεν μας άρεσαν.. (Δεν μου άρεσαν καλύτερα)

Στα θετικά..

1) 55 λεπτά καθαρού επεισοδίου και  ένα από τα μεγαλύτερα της σεζόν...2) Το ματωμένο πανηγύρι ήρθε και προς τιμήν των παραγωγών δεν μας το έδειξαν στο τελευταίο επεισόδιο για να μας αφήσουν μετά 6 μήνες σε αναμονή..

3) Η Alpha (Samantha Morton) παραδίδει δωρεάν μαθήματα πως γίνεσαι ένας τρομερός κακός χωρίς πολλές κουβέντες.. (Negan ακούς??)4) Οι πιο πολλοί που πέθαναν ήταν ασήμαντοι χαρακτήρες, εκτός Tara (γιατί ρε Angela), Henry (επιτέλους) και Enid (τι άλλα νέα??)
Στα αρνητικά..

1) 55 λεπτά καθαρός χρόνος αλλά μόνο 15 λεπτά ουσιαστικά.. Στα υπόλοιπα 40 λεπτά ένας Βασιλιάς να κυκλοφορεί σαν να κέρδισε το τζόκερ και μία κοινότητα λες και της είχαν ρίξει κάτι στο νερό...2) Κάποια στιγμή αυτό το αστείο με την Carol και τα παιδιά της πρέπει να τελειώσει...3) Τα σπασμένα κεφάλια του Gleen και του Abraham μας τα έδειξαν... Τώρα γιατί δεν έδειξαν τίποτα??
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.