Έτσι έγινε η επιλογή των θυμάτων στο 9.15


Η σκηνή με τους πασσάλους του 15ου επεισοδίου της σειράς σίγουρα προκάλεσε μεγάλο σοκ στους θεατές αφού ήταν ιδιαίτερα σκληρή, τόσο λόγω του πως έγινε αλλά και λόγω των ατόμων που σκοτώθηκαν. Συγκεκριμένα νομίζω ότι το μεγαλύτερο σοκ ήταν ο θάνατος της Enid και της Tara τις οποίες γνωρίζαμε περισσότερο από τους υπόλοιπους που πέθαναν, όμως υπήρχε κι ένα δεύτερο σοκ για όσους είχαν διαβάσει το comic, αφού στο επεισόδιο δεν είδαμε το θάνατο του Ezekiel και της Rosita.


Ο Greg Nicotero σε μία συνέντευξή του εξήγησε πως έγινε η επιλογή των θυμάτων και γιατί το επεισόδιο έκανε μερικές σημαντικές αλλαγές από τα comic.

Συγκεκριμένα δήλωσε: " Έχει να κάνει με το πως άλλοι χαρακτήρες θα διαχειριστούν αυτό που συνέβη, θέλουμε κάποιοι χαρακτήρες να επηρεαστούν από αυτό και να εκτοξευθούν.
Η Tara επιλέχθηκε αντί της Rosita, επειδή είχε αναλάβει την ηγεσία του Hilltop και ο Henry αντί του Ezekiel λόγω της σχέσης του με τον Ezekiel την Carol αλλά και τον Daryl."

Ακόμα δήλωσε: " Η επιλογή της Enid και της Tara έγινε γιατί είδαμε πόσο καλή ήταν η εξέλιξή τους και αυτό θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο τόσο στους θεατές αλλά και στη σειρά όσο αναφορά τον Alden και το Hilltop. "

Σίγουρα η επιλογή των θυμάτων αφήνει πολλά ερωτηματικά για τη συνέχεια της σειράς όπως τι θα γίνει με την ηγεσία στο Hilltop αλλά και με το ποιος θα αναλάβει συγκεκριμένα κομμάτια της ιστορίας του Carl τα οποία φαινόταν να έχει αναλάβει ο Henry.Δημοσίευση σχολίου

  1. Μας κάνατε σποιλερ τι γίνεται στο κόμικ (και τι μπορεί να συμβεί στη σειρα για εζεκιελ και Ροζίτα ρε μάγκες..:/ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τι συνέβη στο ίδιο σημείο στο κόμικ...

      Διαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.