Ο πιο σημαντικός χαρακτήρας του 9x11-12Δύο αρκετά δυνατά επεισόδια,πολλοί υποψήφιοι για την θέση του σημαντικότερου.
Η λίστα είναι ως εξής: Alpha,Lydia,Darryl,Henry,Beta..
Επιτέλους είδαμε τον Beta,τόσο τρομακτικός αυτός,η φωνή του,τα ρούχα του,το ύψος του και SPOILER ALERT! θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε λίγο καιρό,αλλά όχι ακόμα.
Ο Daryl είναι σημαντικός,αλλά σημαντικός για την ιστορία όχι για τα επεισόδια,σίγουρα λατρεύουμε να τον βλέπουμε την δυναμικότητα του και τα τεχνάσματα του,αλλά δεν φτάνει.


Θα πάω λοιπόν με τον ενθουσιασμό μου αλλά και με την καθαρή μου σκέψη,και θα πω ότι ο πιο σημαντικός χαρακτήρας των δύο επεισοδίων που πέρασαν ήταν η  Alpha.
Ο τρόπος που μιλάει,ο τρόπος που κινείται,οι μέχρι τώρα πράξεις της,σε δύο επεισόδια μου έχει κλέψει την καρδιά,είναι φανερά άκαρδη,χωρίς δισταγμούς και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Άφησε ένα μωρό κάτω για να πεθάνει και χαστούκισε την κόρη της,μετά σκότωσε και αποκεφάλισε δυο άτομα από το γκρουπ της,αυτά νομίζω λένε αρκετά.Έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής επίσης και μας δείχνει ήδη τον τρόπο που λειτουργούν οι Whisperers,όλα αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα αρχικά για να την ερωτευτώ και δεύτερον για να την πω σημαντική.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.