Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 9x12
Callbacks
 • Το γιο γιο της Lydia
Η Lydia ξέθαψε ένα γιο γιο (στις Λοιπές Λεπτομέρειες αναλύουμε το τι έκανε με αυτό) και κάτι παρόμοιο είχε κάνει και η Tara στο 7ο επεισόδιο της 5ης σεζόν. Το είχε βρει σε μια θαμμένη και βρώμικη τσάντα και το πήρε μαζί της παίζοντας με αυτό. 

 • Το λούκ της Lydia


Σειρά vs Comic

 • Η διείσδυση του Henry στους Whisperers
Στο τεύχος 138 των κόμικς, ο Carl, ο οποίος είναι ακόμα ζωντανός, επίσης καταλαμβάνεται από τους Whisperers προσπαθώντας να σώσει τη Lydia. Η Lydia δεν χαίρεται που τον βλέπει και τον χτυπάει στο πρόσωπο, όπως ακριβώς και στη σειρά. Επίσης, o Beta δεν εμφανίζεται τόσο νωρίς, αλλά πολύ αργότερα στο τεύχος 154, όταν ο Negan τον συναντά προσπαθώντας να γίνει και αυτός μέλος των Whisperers. 


 • Ο διάλογος μεταξύ Negan και Michonne
Στο τεύχος 141, ο Negan βρίσκει την πόρτα του κελιού ανοικτή αλλά αποφασίζει να μείνει για να αποδείξει την αξιοπιστία του. Όπως και στη σειρά, ο Negan διευκρινίζει πώς θα μπορούσε να σκοτώσει τους πάντες και να φύγει, αλλά δεν το έκανε και τώρα πρέπει να του δείξουν εμπιστοσύνη για την αυτοσυγκράτηση του. Η μόνη διαφορά είναι ότι στη θέση της Michonne στο κόμικ, είναι ο Rick. 


 • Η διάσωση του Henry από τον Daryl και την Connie
Αυτή η σκηνή συνέβη πολύ διαφορετικά στα κόμικς. Ο Rick, και όχι ο Daryl και η Connie, ακολουθεί τον Carl στο στρατόπεδο των Whisperers με σκοπό να τον πάρει πίσω. Ο Carl υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να φύγει χωρίς τη Lydia. Τελικά, ο Rick καταφέρνει να φύγει με τον Carl και την Lydia, αφού η Alpha αποφασίζει ότι η κόρη της είναι αδύναμη και πρέπει να αποκηρυχθεί. 

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του επεισοδίου ήρθε όταν ένα ζευγάρι αμφισβήτησε ανόητα την Alpha για την ηγετική της θέση. Αν και αυτό δεν συμβαίνει στα κόμικς ακριβώς έτσι, στο τεύχος 148, ένας Whisperer βρίσκει την Alpha να κλαίει κάτω από ένα δέντρο, αφού η Lydia φεύγει για πάντα από το γκρουπ. Υπόσχεται στην Alpha να μην πει σε κανέναν για την αδύναμη στιγμή της, αλλά αυτή του κόβει το λαιμό και λέει αργότερα στους Whisperers ότι την αμφισβήτησε κι εκείνη τον σκότωσε.

Λοιπές Λεπτομέρειες
 • Η σχέση μεταξύ Alpha και Lydia
Βλέποντας τα επεισόδια σίγουρα όλοι έχουμε καταλάβει πως η σχέση μεταξύ των Alpha και Lydia δεν θυμίζει καθόλου σχέση μητέρας και κόρης. Μετά τη σκηνή του επεισοδίου 9x12 μπορούμε πλέον να πούμε πως η Alpha είναι η κακιά μητριά του παραμυθιού και η Lydia είναι η Χιονάτη, ένας αρκετά παιδικός παραλληλισμός αλλά σίγουρα ταιριαστός!


 • Το γιο γιο της Lydia
Πολλοί ήταν αυτοί (μαζί τους κι εγώ) που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο η Lydia ξέθαψε ένα γιο γιο και έκοψε το σκοινί του. Το έκανε λοιπόν για να στείλει μήνυμα στον Henry πως είναι "μαζί του", κάνοντας κολιέ το ξύλινο νόμισμα που της έδωσε ο Henry στο Hilltop.

 • Το μπλουζάκι του Beta


 • Οι τίτλοι αρχής της σειράς
Μέσα στις αλλεπάλληλες αλλαγές της 9ης σεζόν ήταν και οι τίτλοι αρχής της σειράς, στο 12ο επεισόδιο της 9ης σεζόν, οι τίτλοι αρχής άλλαξαν για μία ακόμη φορά! Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω προστέθηκαν οι Whisperers! Επίσης, πλέον τη φράση "Previously on amc's the walking dead" δεν τη λέει ο Andrew Lincoln.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου
 • "It means Alexandria survives." - Michonne στον Siddiq.
 • "Maybe you're just a good liar. Know why I trust animals? Because they don't lie." - Alpha στην Lydia.
 • "Well, in fairness to Gabe, it wasn't all his fault that I got out. You can't keep a big dog locked up forever. Sooner or later, he's got to run." - Negan στην Michonne.

Δημοσίευση σχολίου

 1. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, όταν άκουσα την ατάκα της Αλφα στη Λύδια,ότι , τα ζώα δεν λένε ψέμματα, ήταν το πόσο λάθος κάνει! Αποδεδειγμένα τα ζώα λένε ψέμματα για να πετύχουν αυτό που θέλουν! Και τα κατοικίδια (κυρίως σκύλοι και γάτες) για να πετύχουν αυτό που θέλουν από τα αφεντικά τους, αλλά και άγρια ζώα, είτε για να αποφύγουν να φαγωθούν, είτε για να στήσουν "παγίδα" σε άλλα για να γίνουν "τροφή" τους... Εδώ οι σεναριογράφοι του TWD φάνηκαν "αδιάβαστοι"... Επίσης αξίζεινα πούμε πως η σειρά είναι πια και στο NETFLIX!!! Όμως μόνο μέχρι την 8η σεζόν! Αλήθεια...διαβάζει κανείς αυτά που γράφω εδώ, ή μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω;;; :) :) :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.