Η Alanna Masterson μιλάει για το τελος της Tara!Συνέντευξη έδωσε η αγαπημένη μας ηθοποιός στο Entertainment Weekly και μίλησε για τον θάνατο του χαρακτήρα της στο Walking Dead.

Πως έμαθες για την κατάληξη της Tara;

Alanna: Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την showrunner μας, Angela Kang, δύο εβδομάδες πριν γυρίσουμε αυτό το επεισόδιο.

Πως αντέδρασες όταν το έμαθες;

Alanna: Βρέθηκα εξ απροόπτου είναι η αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα ένιωσα ενθουσιασμό για το τι μυ επιφυλάσσει το μέλλον. Η Tara ήταν απίστευτος χαρακτήρας.

Δεν το είδαμε ποτέ, αλλά πως πιστεύεις ότι πιάστηκε αιχμάλωτη η Tara; Ήταν μια πολύ δυνατή και ικανή μαχήτρια.

Alanna: Πιθανόν να είχε πέσει για έναν υπνάκο!

Είχε πάρει ήδη ηγετική θέση μετά το χρονικό άλμα και είχε γίνει ένας σημαντικός χαρακτήρας. Πως ήταν να αποδίδεις αυτήν την εξελιγμένη πλευρά της΄

Alanna: Ήταν πολύ διασκεδαστικό να εξερευνήσω αυτήν την πλευρά της. Μακάρι να μπορούσα να την εξερευνήσω παραπάνω, αλλά ανυπομονώ να δω πως θα συνεχιστεί η ιστορία από εδώ και πέρα.

Πως ήταν η τελευταία μέρα γυρισμάτων; Υπάρχουν ιστορίες που μπορείς να μοιραστείς;

Alanna: H τελευταία μου μέρα ήταν πολύ καλή. Είχε παγωνιά αλλά ήμασταν όλοι μαζί και μιλούσαμε και γελούσαμε. Η ομάδα αυτή είναι η οικογένειά μου, θα μου λείψουν απίστευτα. Αλλά είπαμε κάποια αστεία της τελευταίας στιγμή πριν πω το αντίο.

Έχεις κάποια αγαπημένη σκηνή ή επεισόδιο;

Alanna: Οι αγαπημένες μου σκηνές θα είναι πάντα αυτές που είχα με τον Glenn. Εγώ και ο Steven Yeun περνούσαμε υπέροχα στα γυρίσματα. Μόλις γυρίσαμε μια ταινία μικρού μήκους που λέγεται Naysayer, οπότε ήταν υπέροχο να ξανά δουλεύω μαζι του.

Τι θα σου λείψει περισσότερο από τον χαρακτήρα σου και την σειρά;

Alanna: Θα μου λείψει πολύ το καστ και όλη η ομάδα. Έγιναν το σπίτι μου και θα κρατήσω για πάντα τους δεσμούς που δημιουργήσαμε. Αυτή η σειρά είναι απίστευτη για να γίνει και μέρα με την μέρα το καταφέραμε. Το έκανα για 6 χρόνια και θα μου λείψουν τα πάντα, η θέρμη, οι ώρες, οι προκλήσεις.

Κι εμάς θα μας λείψει η Tara! :( 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.