Η Angela Kang μας δίνει πληροφορίες για τους Highwaymen!

Οι Whisperers δεν είναι η μόνη απειλή. Όπως είδαμε στο 13ο επεισόδιο, μία νέα μυστηριώδης ομάδας, γνωστή ως οι Highwaymen, μας συστήθηκε. Αυτοί ζήτησαν να πληρωθεί φόρος για όσους περνάνε από τους δρόμους τους πηγαίνοντας προς το πανηγύρι.

Ποια όμως είναι αυτή η ομάδα που αρχικά απείλησε το Kingdom αλλά εν τέλει συμφιλιώθηκε μαζί τους; Το αφεντικό της σειράς, Angela Knag, απαντάει:
Αυτή η ομάδα ήταν ιδέα των συγγραφέων του επεισοδίου. Έλεγαν 'Ίσως έχει πλάκα να πάρουμε αυτή την απρόσμενη στροφή.' Σε προηγούμενα επεισόδια είδαμε τους ανθρώπους του Kingdom να περνάνε από τον δρόμο και πίσω τους να υπάρχει ζωγραφισμένο ένα κόκκινο σύμβολο. Είναι ο τρόπος να λένε πως η περιοχή είναι δικιά τους. Αυτό που θέλαμε να δείξουμε ήταν μια ομάδα με ασυνήθιστο τρόπο λειτουργίας, με μοναδική οπτική προς τη ζωή και με ξεχωριστό τρόπο που οι άνθρωποι μας πρέπει να τους προσεγγίσουν. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από την ομάδα.
Η ομάδα αυτή όμως επιτέθηκε στο group του Jerry και απείλησε να κλέψει τις προμήθειες του Kingdom. Άρα που γέρνει η ηθική τους πλάστιγγα;
Τους είχαμε στο μυαλό μας ως μια μαφία που μετακινήθηκε στην περιοχή του Kingdom μετά το ξεκαθάρισμα που έκανε η Carol με την ομάδα των Saviors του Jed. Θεωρήσαμε ενδιαφέρον πως η πράξη που έκανε η Carol και την θεώρησε ως λύση ενός προβλήματος, στην ουσία ήταν η δημιουργία ενός άλλου. Και παρόλ' αυτά μας αρέσει που αυτή η ομάδα είναι ηθικά διφορούμενη. Δεν βλέπω τους Highwaymen ως κακούς ή καλούς. Είναι απλά άνθρωποι που υπάρχουν εκεί έξω και προσπαθούν να ασκήσουν τον έλεγχο τους στους γείτονες τους, όπως και η ομάδα μας.
Η κατάσταση όμως διορθώθηκε από την Carol, που πρότεινε στην ομάδα να δούνε ταινία. Η Angela Kang είχε να πει τα εξής:
Απόλαυσα την ιδέα να επιστρέψει το θέμα της ταινίας αλλά σε διαφορετικό πλαίσιο. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι πως αυτή η επιπόλαιη βόλτα στο σινεμά, λίγα επεισόδια πριν, είναι πλέον το κλειδί για την λύση ενός προβλήματος που είναι πέρα για πέρα αληθινό. Θεωρώ πως η Carol είναι τόσο έξυπνη επειδή διαβάζει την κατάσταση καλύτερα από τον καθένα. Αυτοί οι τύποι είναι σε μια παράξενη αποθήκη και φοράνε στολές. Άρα η Carol ρισκάρει γιατί κάτι τόσο ανέμελο ίσως τους ελκύσει. Αυτή είναι ξεκάθαρα μια ομάδα που σπάει πλάκα στην αποκάλυψη.Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.