Τι πρωτότυπο μπορεί να μας δείξει η νέα σειρά που ετοιμάζεται;


Δεν αποτελεί μυστικό πως το Walking Dead πλέον αποτελεί την αρχή ενός τηλεοπτικού και όχι μόνο Universe . Το Dead-Verse λοιπόν θα συνεχίσει να επεκτείνεται στο έμμεσο μέλλον με την τριλογία ταινιών  με πρωταγωνιστή τον Rick και με την νέα σειρά που ανακοίνωσε το Amc ότι ετοιμάζεται . (Διαβάστε την σχετική δήλωση ΕΔΩ ). Τι παραπάνω από τις υπάρχων σειρές (TWD και FearTWD) μπορει όμως να προσφέρει αυτό το νέο Project που ετοιμάζεται ; Πάμε να δούμε μερικές ιδέες που έχουμε.

Μια παγκόσμια ματιά στο φαινόμενο της αποκάλυψης . 


Το ότι η αποκάλυψη είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο είναι δεδομένο από αναφορές που έχουν γίνει και στις δύο σειρές ωστόσο δεν έχουμε δει ποτέ σκηνικά από την υπόλοιπη γη πέρα από τις πολιτείες της Αμερικής και την μικρή παραμονή της ομάδας του FearTWD στο Μεξικό. Η νέα σειρά που ετοιμάζεται θα μπορούσε να μας στείλει σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα και να πάρουμε μια ιδέα από τα "δικά" μας λημέρια. Ίσως η Ευρωπαϊκή Ένωση να χειρίστηκε καλύτερα την κατάσταση και να υπάρχουν Safe zones θα μπορούσαμε να μάθουμε πληροφορίες για τον ιό και αν κάποιος εκεί έξω προσπαθεί να βρει την θεραπεία. Ένα Spinoff με την ονομασία The Walking Dead Greece δεν θα ήταν κακή ιδέα !

Την επιστροφή νεκρών ή εξαφανισμενων χαρακτήρων. 


Φανταστείτε μια σειρά με Season λίγων επεισοδίων και κάθε Season να εστιάζει σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα που έχει πεθάνει από την σειρά μας.  Για παράδειγμα μια Season με την άνοδο του κυβερνήτη, η επόμενη Season με την άνοδο του Negan (ξέρω ο Negan ζει ), η επόμενη με το ταξίδι του Abraham από το Τέξας στην Ουάσιγκτον μέχρι να συναντήσει την ομάδα μας.  Οι πιθανότητες σε μια τέτοια σειρά θα ήταν πάρα πολλές και προσωπικά κάτι που θα έβλεπα ευχάριστα . Κάθε Season  θα είχε διαφορετικούς πρωταγωνιστές και θα ήταν σαν να συμπληρώνεται ένα κομμάτι στις σειρές που βλέπουμε τώρα.

Μια σειρά με πρωταγωνίστρια την Maggie. 


Η 9η Season μας στέρησε την Maggie η οποία αποχώρησε κάποια στιγμή μέσα στα 6 χρόνια του χρονικού άλματος και από όσα μάθαμε πήγε με την George για να την βοηθήσει σε μια μακρινή κοινότητα. Η Lauren Cohan είχε κάνει στο παρελθόν κάποιες αναφορές ότι υπήρξαν συζητήσεις για ένα Spinoff με πρωταγωνίστρια την ίδια αλλά τίποτα δεν ήταν σίγουρο.  Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να λειτουργήσει ωστόσο δεν φαίνεται τόσο πρότυπη σαν ιδέα σε σχέση με τις άλλες δύο που αναφέραμε.  Καλύτερα να επιστρέψει στην μητρική σειρά και να δούμε την συνέχεια της ιστορία της εκεί όπως είχε πει και η Angela Kang ότι σχεδιάζει να κάνει στην 10η Season.
Πείτε μας στα σχόλια ποια από τις παραπάνω ιδέες θα θέλατε να δείτε ή γενικότερα τι θα θέλατε εσείς να δείτε σε αυτήν την νέα σειρά που ετοιμάζεται.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Αντί για πολλά spin-offs θα μπορούσαν να συνεχίσουν τα Webisodes! Προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ, υτά τα ολιγόλεπτα επεισοδιάκια! Τί έχει γίνει με αυτά ; Γιατί έχουν σταματήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.