Πως απήχθησαν τα θύματα των πασσάλων;Οι δέκα σοκαριστικοί θάνατοι του τελευταίου επεισοδίου μας γέννησαν μερικές απορίες. Πως αιχμαλωτίστηκαν ο Henry, η Tara, η Enid και τα υπόλοιπα εφτά θύματα και γιατί δεν είδαμε την στιγμή της αιχμαλωσίας τους; Το αφεντικό της σειράς, η Angela Kang, έχει τις απαντήσεις:
Θεωρώ πως ήταν ένα κόλπο. Όταν για παράδειγμα ο Henry έπρεπε να ασχοληθεί με το πρόβλημα του αγωγού, ήταν αυτό που πραγματικά συνέβη όμως; Ή ήταν κάτι που έγινε για να προσελκύσει τον κόσμο εκεί; Κάτι τέτοιο συνέβη και στα κόμιξ.
Και συνέχισε λέγοντας:
Οι άνθρωποι έπεσαν θύματα αυτού του κόλπου, και νομίζω πως αυτό είναι το πιο τρομακτικό-πως η Alpha έβαλε ένα φόρεμα, μια περούκα, που την έκαναν να μοιάζει τελείως διαφορετική και έτσι μπήκε στο πανηγύρι. Στα κόμιξ, κάνει βόλτες με το καραφλό κεφάλι της αλλά επειδή παίξαμε διαφορετικά τα γεγονότα στην σειρά, πολλοί την έχουν δει ήδη. Άρα θεωρώ πως αυτό είναι το τρομακτικό, το αίσθημα πως κάποιος μπορεί να σε αρπάξει μέσα από ένα τεράστιο πλήθος.
Ανάμεσα στα θύματα, εκτός των προαναφερθέντων, ήταν ο Ozzy, ο Alek, ο Dj, η Frankie, ο Rodney, η Addy και η Tammy. Το μακάβριο θέαμα των πασσάλων με τα κεφάλια τους πάνω το είδαν ο Daryl, η Yumiko, η Michonne και η Carol.
Δεν θέλαμε να δείξουμε ακριβώς πως συνέβη γιατί κατά κάποιο τρόπο είναι πιο τρομαχτικό να μην το δούμε στην οθόνη μας. Αλλά θεωρώ πως ήταν μια κατάσταση 'ξεγελάς τους ανθρώπους να πάνε σε μια τοποθεσία και στην συνέχεια τους αιχμαλωτίζεις.'


Το επεισόδιο έπαιξε με τον χρόνο διήγησης, καθώς ακολουθούσαμε τον group του Daryl να πέφτει στην παγίδα του Beta και των Whisperers και παράλληλα βλέπαμε τις χαρούμενες στιγμές των χαρακτήρων στο πανηγύρι.
Φαινόταν σωστό για κάποιο λόγο. Ξεκίνησε με την Carol και τον Ezekiel να χωρίζονται και αυτή ήταν μια μοιραία στιγμή. Οι Whsiperers εκμεταλλεύτηκαν και αυτό ήταν το πιο έξυπνο που θα μπορούσαν να κάνουν. Οι δικοί μας έλεγαν πως έπρεπε να προστατέψουν το πιο αδύναμο σημείο (Hilltop) επειδή δεν γνώριζαν πως οι Whisperers ανακάλυψαν το Kingdom. Αυτό τους έκανε αδύναμους, που χωρίστηκαν οι πιο ικανοί άνθρωποι τους. Και αυτό έβγαζε νόημα για μας, 'ας δούμε τι κάνει η Α ομάδα, ας δούμε τι κάνει η Β ομάδα.' Και όλα ενώνονται στο τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.