Ένα από τα γράμματα του Carl ίσως παίξει ρόλο-κλειδί στον πόλεμο με τους Whisperers!


Το 11ο επεισόδιο μας έφερε μια έντονη ανταλλαγή ομήρων μεταξύ Whisperers και Hilltop. Σημαντικό ρόλο σ'αυτή την ανταλλαγή έπαιξε η Enid, που βρήκε τον Henry με την Lydia έξω από την κοινότητα. Αλλά το να παρακαλέσει απλά τον Ηenry να παραδώσει την Lydia δεν θα ήταν αρκετό...

Μια αναφορά στο παρελθόν στον Carl βοήθησε στο να πειστεί ο Henry να δεχτεί την αποχώρηση της Lydia.

Στις πρώτες σεζόν που γνωρίσαμε την Enid το μότο της ήταν ένα: "Απλά Επιβίωσε Κάπως." Ενώ πολλά από τα γράμματα που έγραψε ο Carl αφότου δαγκώθηκε από walker δεν αποκαλύφθηκαν, η Enid μας έδωσε μερικά στοιχεία απ'αυτά που τις είχε γράψει.
Αν μπορούσα να κάνω κάτι για να την βοηθήσω (την Lydia), θα το έκανα. Κανείς δεν το θέλει αυτό, αλλά εκείνη δεν ανήκει σε μας. Ο Alden και ο Luke ανήκουν. Η μαμά της τους έχει. Θα τους σκοτώσει αν δεν την επιστρέψουμε. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσουμε. Όταν ήμουν στην ηλικία σου, είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν. Με άλλαξε. Όλα σχετίζονταν πλέον με την επιβίωση. Στην συνέχεια κάποιος άλλος κοντινός μου πέθανε. Κάποιος ξεχωριστός, με μεγάλη καρδιά. Μου άφησε ένα γράμμα υπενθυμίζοντας μου πως το να επιβιώνεις, δεν είναι να ζεις. Μου πήρε πολύ καιρό για να αντιληφθώ τι εννοούσε. Ζεις με αυτό με το να μένεις αυτός που είσαι, με το να μην αφήνεις τα άσχημα πράγματα να σε αλλάξουν.

Όπως φαίνεται, ο Carl έγραψε ένα γράμμα στην Enid  λέγοντας της πως πρέπει να βρει μια καλύτερη ζωή για εκείνη στον -μετά την αποκάλυψη- κόσμο και όχι μόνο να επιβιώνει. Από τότε, κάνει αυτό που πρέπει. Είναι σε σχέση με τον Alden και έχει βρει τον ρόλο της στο Hilltop ως γιατρός. Πιο παλιά, απαρνούταν τις σχέσεις γιατί ήθελε να γίνει σκληρή.

Παρόλο που η Lydia επέστρεψε από μόνη της στην ομάδα της, η πειθώ της Enid προς τον Henry ίσως έσωσε αρκετές ζωές στο Hilltop!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.