Η αλλαγή της Carol
Η Carol είναι μία από τους ισχυρότερους μαχητές στην ιστορία του The Walking Dead, όμως στο τελευταίο επεισόδιο πήρε μία συγκλονιστική απόφαση αντί να πολεμήσει τους Highwaymen να τους μιλήσει. Η επιλογή της αυτή, είναι πιθανό να προκλήθηκε από προηγούμενες εμπειρίες της.

Στο επεισόδιο "Chokepoint" το Βασίλειο ήρθε αντιμέτωπο με μία καινούρια απειλή. Συγκεκριμένα ενώ σχεδίαζαν τις εορταστικές εκδηλώσεις τους, η Dianne και ο Jerry ανακάμπτουν από την επίθεση που δέχτηκαν από τους Highwaymen και ενημερώνουν την Carol και τον Ezekiel για το σημείωμα που τους έδωσαν. Το σημείωμα έλεγε ότι θα πρέπει να πληρωθούν λύτρα για να φτάσουν οι καλεσμένοι στο Βασίλειο κι έτσι οι τέσσερις τους προσπαθούν να βρουν μια λύση και η Carol προτείνει ένα αρκετά ανορθόδοξο σχέδιο, να συζητήσουν μαζί τους. Από αυτή της την πρόταση καταλαβαίνουμε ότι η Carol έχει υιοθετήσει άλλες ιδέες, που στο παρελθόν είχε απορρίψει.


Συγκεκριμένα στο παρελθόν έχουμε δει την Carol να είναι αρκετά σκληρή και αμείλικτη όμως μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές είχε τύψεις γι' αυτά που έκανε και προσπάθησε κάποια στιγμή να απέχει από μάχες και δολοφονίες. Παρ' όλα αυτά πολλές φορές οι συνθήκες στάθηκαν εμπόδιο σε αυτή της την απόφαση, οπότε τη μόνη πραγματική ευκαιρία που βρήκε για να λειτουργήσει διαφορετικά και πιο ειρηνικά πιστεύω την αξιοποίησε στο έπακρο. Η ευκαιρία αυτή παρουσιάστηκε αφού ο Ezekiel, όπως πάντα, ενώ ήταν έτοιμος να πολεμήσει για να διευθετηθεί η κατάσταση, δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτή την απόφαση.

Η Carol φυσικά ενώ πρότεινε μια διαφορετική λύση, πρώτα πλησίασε το σημείο συνάντησης για να το αξιολογήσει και μετά αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να τους μιλήσει, με εναλλακτικό σχέδιο, πάντα, την εξόντωση τους. Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τους Highwaymen ενώ αυτοί προσπάθησαν να δείξουν τη δύναμη τους η Carol δεν έχασε την ψυχραιμία της δείχνοντας την υπεροχή της σε δύναμη, και όχι προκαλώντας μακελειό, και συνέχισε τη συζήτηση με αποτέλεσμα να κάνουν μία συμφέρουσα συμφωνία.


Δεν ξέρω αν η καινούρια στάση της Carol έχει να κάνει με το παρελθόν της ή με την παραμονή της στο Βασίλειο και την επιρροή του Ezekiel, όμως η καινούρια της τακτική φαίνεται να αποδίδει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση, αλλά και στο μέλλον λογικά, ακόμα και οι συζητήσεις της Carol θα έχουν το δικό τους στυλ και φυσικά θα είναι πάντα έτοιμη να σκοτώσει για  να σώσει αυτούς που αγαπά.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.